Όλα τα μυστικά ομορφιάς και σιλουέτας από τον Άγγελο της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel

Όλα τα μυστικά ομορφιάς και σιλουέτας από τον Άγγελο της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα κέρδισε την πολυπόθητη κορυφή στη λίστα με τις 100 πιο όμορφες γυναίκες  σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Ποια είναι όμως τα μυστικά της Candice Swanepoel, του ξανθού αγγέλου της Victoria Secret, για να διατηρεί την ομορφιά και τη σιλουέτα της;

Η Candice αποκάλυψε μιλώντας στην Vogue ότι «το κλειδί είναι στα καθίσματα! Τα καθισματάκια είναι η καλύτερη γυμναστική. Ακόμα και όταν είμαι διακοπές, και δεν μπορώ να κάνω πολλά, κάνω 10 καθίσματα κι αμέσως με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Το ιδανικό είναι να κάνεις το κάθισμα και όταν ανεβαίνεις να πιέζεις δυνατά. Έτσι λειτουργεί καλύτερα».

Το μοντέλο από τη Νότια Αφρική, που έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλές καμπάνιες μόδας, εξήγησε ότι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της είναι το αντηλιακό: «Η αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική για μένα. Το πρόσωπό μου καίγεται και δεν είναι καθόλου ωραίο! Φοράω ένα πολύ ισχυρό αντηλιακό κάθε μέρα, είτε έχει ήλιο είτε όχι».

Η 25χρονη είναι μεγάλη fan του Bio Oil και το έχει πάντα μαζί της: «Πάντα έχω σε ένα νεσεσέρ τα αγαπημένα μου προϊόντα ώστε να είναι έτοιμο να το πάρω μαζί μου στα ταξίδια. Έχω τα προϊόντα που πάντα χρειάζομαι: ένα καθαριστικό για το πρόσωπο, toner, ενυδατική, αντηλιακό και body oil. Λατρεύω το Bio Oil», δηλώνει χαρακτηριστικά και λέει πως: «Επειδή πηγαίνω συνέχεια στη θάλασσα, χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά έλαια και conditioner στα μαλλιά μου. Στην Βραζιλία είναι πολύ φυσιολογικό να πάρεις τα προϊόντα μαζί σου και να χτενιστείς στην παραλία, πολλοί βάφουν και τα μαλλιά τους εκεί… Οπότε παίρνω όλα τα treatments μαζί μου στην παραλία».

Σε σχέση με το μακιγιάζ, όταν είναι διακοπές, η Candice προτιμάει το φυσικό look και χρησιμοποιεί λίγη μάσκαρα και λίγο blush όταν βγαίνει βόλτα: «Όταν κάνω διακοπές προσπαθώ να μην βάφομαι. Όταν βγαίνω ή πηγαίνω σε συναυλία ή κάτι τέτοιο, βάζω λιγο blush και μάσκαρα- αλλα προσπαθώ να το κρατήσω μίνιμαλ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT