Charlize Theron κι Amanda Seyfried εντυπωσιάζουν σε γουέστερν κωμωδία

Charlize Theron κι Amanda Seyfried εντυπωσιάζουν σε γουέστερν κωμωδία

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εκατομμύριο τρόπους να σε κάνει να γελάσεις  υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία – γουέστερν, «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση», με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του πάντα αιχμηρά καυστικού Seth MacFarlane (Family Guy), στη δεύτερη μεγάλη ταινία του μετά το επίσης ξεκαρδιστικό Ted.

Κρατώντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, ο MacFarlane υποδύεται έναν δειλό αγρότη που το μόνο που επιθυμεί διακαώς είναι να φύγει από το πολεμοχαρές Δυτικό Μέτωπο, κι ο οποίος  προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην κοπέλα του (Amanda Seyfried) κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Charlize Theron, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών.

Όταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με τον δολοφονικό Liam Neeson, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Charlize Theron, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό.

Ο βασικός γυναικείος χαρακτήρας της ταινίας είναι η Άννα, μια μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίζεται στην πόλη και η οποία δένεται με τον πρωταγωνιστή λόγω της κοινής τους απέχθειας για την Δύση. Κι αυτό που ξεκινά ως φιλία καταλήγει σε έναν αμοιβαίο έρωτα. Στο ρόλο της Άννα… η μοναδική Charlize Theron που σχολιάζει: «Εδώ και καιρό με ενδιέφερε η κωμωδία, αλλά το κοινό με έχει ταυτίσει με άλλα πράγματα. Μάλιστα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η παράξενη κωμωδία, που σπανίζει. Το σενάριο και το γεγονός πως το σκηνοθετεί ο Seth με ξετρέλανε. Σχεδόν ικέτευσα για τον ρόλο.»

Στο ρόλο της ανώριμης πρώην κοπέλας του βασικού ήρωα βρίσκουμε την Amanda Seyfried, η οποία για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε κάτι αμιγώς κωμικό.

*Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 12 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT