Το υπέροχο ανδρόγυνο look της Ruby Rose

Το υπέροχο ανδρόγυνο look της Ruby Rose

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 28χρονη Ruby Rose πόζαρε για τον φακό του David Higgs φορώντας άλλοτε τολμηρά και άλλοτε ανάλαφρα  outfits της εταιρίας «FairCloth», για να προωθήσει την νέα της περιοδεία House Music που θα πραγματοποιηθεί τους προσεχείς μήνες στην Αμερική.

Η εντυπωσιακή VJ του MTV, μοντέλο, παρουσιάστρια και εκπρόσωπος της Maybelline, γνωστή για το ανδρόγυνο δυναμικό στυλ που την αντιπροσωπεύει, φωτογραφήθηκε φορώντας ένα λευκό λινό πουκάμισο, δερμάτινο bikers jacket, natural make up και ατημέλητο look, ενώ σε άλλη με ένα από τα αγαπημένα της skater’s cup, όλα κομμάτια της συλλογής της εταιρίας «FairCloth», σχεδιάστρια της οποίας είναι η μνηστής της Phoebe Dahl .

Μιλώντας στο Beauticate , το μοντέλο, που ψηφίστηκε το 2009 ως «Η πιο Αγαπητή Γυναικεία Προσωπικότητα», στα αυστραλιανά ASTRA Awards, μίλησε σχετικά με την φωτογράφηση , καθώς και τα ρούχα που προτιμάει, σημειώνοντας πως: «Φοράω Faircloth, γιατί τα ρούχα είναι ανάλαφρα και οικολογικά. Η Phoebe αγοράζει τα λεγόμενα  “νεκρά” υλικά, εκείνα δηλαδή που μένουν από ένα καλό ύφασμα και συνήθως πετιούνται. Όμως εκείνη τα μεταποιεί σε διάφορα ρούχα και φορέματα, ενώ για κάθε ρούχο που πουλάει, δωρίζει μια σχολική στολή στα μικρά κορίτσια του Νεπάλ, καθώς εκεί σχολική στολή είναι απαραίτητη για να σε δεχτούν στο σχολείο», ενώ σημείωσε πως αυτό που αγαπά περισσότερο δουλεύοντας με το MTV και την Maybelline, είναι πως δέχτηκαν το προσωπικό της στυλ, χωρίς να προσπαθήσουν να το αλλάξουν :«Η Maybelline, σε αντίθεση με άλλα brands αναζητά πρόσωπα που θα μεταφέρουν στο κοινό της αυτή την αυτοπεποίθηση και αυτό το μοναδικό προσωπικό στυλ, χωρίς να προσπαθεί να γίνει υπερβολικά ακραία. Αναζητά πρόσωπα με τα οποία τα νέα κορίτσια θα μπορέσουν να ταυτίσουν την προσωπική τους ιστορία».

Η  Ruby και η Phoebe Dahl, εγγονή του διάσημου βρετανού συγγραφέα των παιδικών διηγημάτων «Matilda», «Gremlins» και «Charlie and the Chocolate Factory», Roald Dahl, ανακοίνωσαν τον περασμένο Μάρτιο στα social media τον αρραβώνα τους, ενώ μοιράστηκαν πολλές οικογενειακές φωτογραφικές στιγμές, μεταξύ των οποίων και 2 καμβάδες πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού τους με το ηχητικό αποτύπωμα της φωνής τους όταν έλεγαν η μια στην άλλη «Δέχομαι».

Η Ruby Rose είχε τότε δηλώσει χαρακτηριστικά: « Αφού της είχα ζητήσει να αρραβωνιαστούμε τρεις φορές στο παρελθόν και μου είχε αρνηθεί και τις τρεις, ορκίστηκα να μην της ξανακάνω πρόταση ποτέ. Και σήμερα το

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις την φωτογράφιση της Ruby Rose καθώς και την φωτογραφία από ηχητικό μήνυμα αγάπης των αρραβώνων της Ruby με την Phoebe Dahl.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT