Όλα όσα είδαμε στα φετινά Tony Awards και μας άρεσαν πολύ!

Όλα όσα είδαμε στα φετινά Tony Awards και μας άρεσαν πολύ!

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φετινά 68α Tony Awards, τα οποία από πολλούς θεωρούνται τα Όσκαρ του Brοadway,ξεκίνησαν  με το γεμάτο ενέργεια νούμερο του Hugh Jackman, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της φετινής βραδιάς των Tonys. Ο αυστραλιανός σταρ, ξεκίνησε μια χοροπηδηχτή ξενάγηση στο Radio City Music Hall, από το κόκκινο χαλί στην είσοδο του κτηρίου, περνώντας ανάμεσα από το πλήθος που καθόταν στις θέσεις του θεάτρου, για να ανεβεί στην σκηνή και να περάσει στα παρασκήνια, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να δουν τα backstage των προετοιμασιών των θιάσων ,μερικών από τα μεγαλύτερα show του Broadway αυτή τη στιγμή. Ανάμεσά τους ξεχώρισε ο πρωταγωνιστής της θεατρικής μεταφοράς της ταινίας «Rocky», ο περσινός παρουσιαστή των Tony Awards ,Neil Patrick Harris, ο μουσικός Sting ,ο σκηνοθέτης Clint Eastwood , καθώς και πολλά από τα μέλη  γνωστών φετινών θεατρικών παραστάσεων και musical.

Αφού  χάρισε στο κοινό μια σπάνια ματιά των εντυπωσιακών  χορευτικών  και τραγουδιστικών του ταλέντων, ο σταρ καλωσόρισε το κοινό στην βραδιά λέγοντας:  «Σήμερα είναι βραδιά γιορτής στο Broadway, το μόνο μέρος που μπορεί κανείς να δει τον Rocky εν δράσει στο ρινγκ, τον Bryan Cranston στο Οβάλ Δωμάτιο του Λευκού Οίκου και τον Wolverine με χορευτικά παπούτσια».

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς ήταν η βράβευση της ηθοποιού Audra McDonald, η οποία βραβεύτηκε για 6η φορά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο θεατρικό βιογραφικό έργο «Lady Day at Emerson's Bar & Grill» που εξερευνά τη ζωή της Billie Holiday, κάνοντας την βράβευσή της ρεκόρ στην ιστορία των Tony Awards. Η McDonald αφιέρωσε το βραβείο της στην Billie Holiday, αναφέροντας συγκινημένη: «Ευχαριστώ τις γυναίκες χάρη στων οποίων τους αγώνες βρίσκομαι εδώ σήμερα. Billie, σου αξίζανε τόσα πολλά περισσότερα από αυτά που σου δόθηκαν».

Μεταξύ των λαμπερών στιγμιότυπων της βραδιάς ήταν το μουσικοχορευτικό κομμάτι του Neil Patrick Harris, ο οποίος μετά τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά «How I Met Your Mother», στράφηκε στο θέατρο και την παράσταση «Hedwig and the Angry Inch» και ο οποίος κατά την βράβευσή του ως «Leading Actor in a Musical» δήλωσε: «Πριν ένα χρόνο ήμουν παρουσιαστής των βραβείων και τώρα έχω ένα στη κατοχή μου. Αυτό είναι τρελό!».

Ένας ακόμη ηθοποιός που άφησε πίσω του μια εξαιρετικά πετυχημένη παρουσία στην μικρή οθόνη με την τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad» για να στραφεί στο θέατρο, ο Bryan Cranston, βραβεύτηκε ως «Best Lead Actor in a Play»  για το ντεμπούτο του στο Broadway, ως ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α Lyndon B. Johnson, με το ιστορικό δράμα «All the Way», το οποία κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Θεατρικής Παράστασης».

O Hugh Jackman κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την θετική ενέργεια της βραδιάς, εκπλήσσοντας, όπως είχε υποσχεθεί νωρίτερα, τους φαν και τους παραβρισκόμενους σε αυτήν, με το ταλέντο του στη ραπ μουσική, τραγουδώντας το «The Music Man» στο πλάι των LL Cool J and T.I , καθώς και μια μοναδική εκτέλεση του τραγουδιού «It Don't Mean a Thing (If it Ain't Got That Swing)».

Στα μαγευτικά στιγμιότυπα της βραδιάς συμπεριλαμβάνονται επίσης η εντυπωσιακή μουσικοχορευτική αναπαράσταση του τραγουδιού «One Day More» του θιάσου της ταινίας «Les Miserables», αλλά και ένα αντίστοιχο μαγευτικό μουσικό κομμάτι της ταινίας και θεατρικής μεταφοράς της στη σκηνή του Broadway, «Aladdin».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT