Έφτασε η ώρα του Μουντιάλ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την τελετή έναρξης η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00, αρχίζουν στο «Arena Corinthians» του Σάο Πάολο οι εκδηλώσεις για το 20ο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μετά από πολύμηνη αναμονή, αναμένεται μέχρι τις 13 Ιουλίου να κρατήσει καθηλωμένους τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Σταρ διεθνούς βεληνεκούς, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο ράπερ Πίτμπουλ, οι οποίοι μαζί με την Βραζιλιάνα Κλαούντια Λέιτε ερμηνεύουν το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, θα «ντύσουν» μουσικά την τελετή, ενώ το… κυρίως πιάτο είναι αυτό που ακολουθεί δύο ώρες αργότερα.

Στις 23:00 η οικοδέσποινα Βραζιλία υποδέχεται την Κροατία στο μοναδικό αποψινό παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο, στον οποίο επίσης συμμετέχουν Μεξικό και Καμερούν, που αναμετρώνται αύριο, Παρασκευή.

Ο τεχνικός της «σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου πριν από 12 χρόνια στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας, έχει την τύχη να παρατάσσει πλήρη την ομάδα του, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά, δεν ισχύει το ίδιο και για τους Κροάτες, που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους το μεγάλο τους αστέρι και μόνιμο σκόρερ τους, Μάριο Μάντζουκιτς, λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των δύο «πράσινων», Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο στις 19:00 (ΝΕΡΙΤ), ρίχνεται στη μάχη η Εθνική Ομάδα, αντιμετωπίζοντας στο πρώτο της παιχνίδι την Κολομβία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT