Είναι ο γιος της Cindy Crawford ο νέος Mario Testino;

Είναι ο γιος της Cindy Crawford ο νέος Mario Testino;

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εποχή του instagram και των selfies σου επιτρέπει να διεκδικήσεις κι εσύ μια θέση στον γοητευτικό πλανήτη του modeling χωρίς πολύ χρόνο και κόπο. Όταν δε τυχαίνει να έχεις μαμά την Cindy Crawford, μία από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της πασαρέλας, δεν θέλεις και πολύ για να νιώσεις σταρ πριν ακόμα ενηλικιωθείς.  Η 13χρονη Kaia και ο 15χρονος Presley, για να είμαστε δίκαιοι, έχουν κληρονομήσει και την ξεχωριστή φωτογένεια της  μητέρας τους πέρα από το διάσημο επίθετό της. Έτσι, χωρίς να προσέχουν υπερβολικά την εμφάνισή τους, υιοθετώντας ένα στυλ επιμελώς ατημέλητο, έχουν τραβήξει την προσοχή ως δύο από τα πιο όμορφα παιδιά στον celebrity πλανήτη. Δεν τους αρκεί όμως αυτό. 

Η Κaia ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας της, έχοντας ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στον κόσμο της μόδας με την φωτογράφησή της για τον οίκο Versace το 2012 ενώ ο Presley είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στον στόχο του να γίνει διάσημος όχι μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες. Ο ταλαντούχος νέος κάνει την εξάσκησή του ως φωτογράφος με μοντέλο τη μικρή του αδερφή και πριν από λίγες μέρες έφτιαξε λογαριασμό στο instagram για να ανεβάζει τις εικόνες που τραβάει έχοντας πάντα σαν κύριο θέμα την Kaia!

Το καινούργιο αυτό του προφίλ του στο instagram (@kbyp), δημιουργήθηκε μετά από πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων που πήρε για τις εικόνες που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό – φωτογραφίες σε καταγάλανες θάλασσες, γήπεδα γκολφ, κολυμβητικές πισίνες, εξωτικούς προορισμούς και φωτογραφίες που απεικονίζουν απλά την καθημερινότητα πίσω από κλειστές τις πόρτες. Φαίνεται όμως πως το κύριο ταλέντο του είναι οι εικόνες που παραπέμπουν στον κόσμο της μόδας – τόσο πολύ που μερικοί τον παρομοιάζουν ήδη με τον λατρεμένο των διασήμων, Mario Testino!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή