Η NAYRA παρουσίασε το δεύτερο single της

Η NAYRA παρουσίασε το δεύτερο single της

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο  και δεύτερο κατά σειρά  single με τίτλο Where Are You Now (Hey Hey) παρουσίασε η NAYRA (Πηγή Κωνσταντίνου) σε στίχους και μουσικής της ίδιας και παραγωγή  του Ηρακλή Αναστασιάδη. Το δεύτερο single κινείται σε πιο uptempo ύφος και ηλεκτρονικά ακούσματα, αλλά παραμένει πιστό στην eclectic pop αισθητική της Nayra.

Η NAYRA μετά από συνεργασίες με διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Craig Walker (πρώην frontman των Archive) και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τη συνεργασία της με τον αναγνωρισμένο Έλληνα σκηνοθέτη Νίκο Περάκη στα soundtrack διαφόρων ταινιών,  παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό μουσικό project, με έναν ήχο προσωπικό που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα “είδη” και “κατηγορίες”. Κινείται με άνεση και μελωδικότητα από μελαγχολικούς ηλεκτρονικούς ήχους σε πιο έντονες pop/rock γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο στίχο της.

To debut single "While the years are passing by”, κυκλοφόρησε ψηφιακά στα τέλη του 2013 από τη Sound Of Everything, ενώ συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Radio Spectrum της Cobalt, δίπλα στα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Το πρώτο της single δέχθηκε πολύ καλές κριτικές και είχε υποστήριξη από τα μεγαλύτερα εναλλακτικά μουσικά ραδιόφωνα της χώρας. H NAYRA άνοιξε πρόσφατα τη συναυλία των GAD. στον Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, ενώ το ολοκληρωμένο album αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Sound of Everything τον Νοέμβριο του 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή