Γέλια και πειράγματα στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

Γέλια και πειράγματα στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ρόλο του διασκεδαστή της βασιλικής οικογένειας ανέλαβε ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 88ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Harry βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς απασχολούσε με αστεία και πειράγματα τόσο τη γιαγιά και τον παππού του, Βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπα Φίλιππο, όσο και τον αδερφό του, Πρίγκιπα William και τη σύζυγό του, τη Δούκισσα του Cambridge. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Buckingham, απ’ όπου και παρακολούθησαν την πτήση επίδειξης του RAF, αλλά και την επιβλητική τελετή Trooping the Colour.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έγινε 88 στις 21 Απρίλιου, παρέδωσε για μία ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας, επιλέγοντας ένα μεταξωτό παλτό σε παστέλ αποχρώσεις, φόρεμα και καπέλο με navy λεπτομέρειες, τα οποία έφεραν την υπογραφή της Angela Kelly.  Σε παρόμοιες περίπου αποχρώσεις κινήθηκε και η Δούκισσα του Cambridge.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, η Βασίλισσα επιθεώρησε χίλιους στρατιώτες, και έφτασε στο Buckingham με άμαξα Ascot Landau συνοδευόμενη από τον Δούκα του Εδιμβούργου. Στη συνέχεια, η Βασίλισσα οδηγήθηκε μόνη της με την άμαξα για να επιθεωρήσει τα στρατεύματά της, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά με την συγκεκριμένη άμαξα για τις ανάγκες αυτής της τελετής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT