Στον μαγικό κόσμο του Harry Potter

Στον μαγικό κόσμο του Harry Potter

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φανατικοί του Harry Potter σίγουρα θα θυμούνται τη Διαγώνιο Αλέα, τον μυστικό εμπορικό δρόμο των απανταχού μάγων του Λονδίνου που κρυβόταν πίσω από την pub Leaky Cauldron. Αόρατη στον κόσμο των Μαγκλ, η Διαγώνιος Αλέα φιλοξενεί εστιατόρια, καταστήματα και άλλα αξιοθέατα και αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για να προμηθευτούν οι επίδοξοι μάγοι όλα τα απαραίτητα για το Χόγκουαρτς.

Στις 8 Ιουλίου η Universal εγκαινιάζει μία νέα επέκταση του Harry Potter Wizarding World Show, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περπατήσουν στο μαγικό δρόμο, να πιουν βουτυρομπύρα, να θαυμάσουν τα μαγικά ραβδιά του Ολιβάντερ, να απολαύσουν τα παγωτά του Florean Fortescue, να ρίξουν μια ματιά στην πραμάτεια των αδερφών Weasley και να επιβιβαστούν στο Hogwarts Express.

Αυτό όμως που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις είναι η «Απόδραση του Harry Potter από την τράπεζα Gringotts. Μία κούρσα διαφυγής γεμάτη από goblins, ομιχλώδεις εκρήξεις και φυσικά μία συνάντηση με τον κύριο Weasley θα βιώσουν όσοι επισκεφτούν το πάρκο. Κι αν όλα αυτά φαίνονται άκρως συναρπαστικά, ο Δράκος από την Ουκρανία – φύλακας της τράπεζας – που εκτοξεύει φλόγες υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο περιπετειώδη αυτή την απόδραση. Επειδή όμως ο διακτινισμός δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα, θα αρκεστούμε στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT