Thalatta Concept: Η Ξένη και ο Βίκτωρας στέλνουν τα φιλιά τους από την Ελλάδα

Thalatta Concept: Η Ξένη και ο Βίκτωρας στέλνουν τα φιλιά τους από την Ελλάδα

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί μία τσάντα να μυρίζει καλοκαίρι και να κουβαλάει αναμνήσεις και συναισθήματα από ένα ελληνικό νησί; Στην περίπτωση του Thalatta Concept, της Ξένης και του Βίκτωρα, όλα είναι δυνατά.  Η αγάπη της Ξένης για τις τέχνες και το σχέδιο, την οδήγησαν να σπουδάσει γραφιστική στην Akto και έπειτα web design στην Αγγλία. Η καρδιά της όμως ανήκε πάντα στη μόδα, με αποτέλεσμα το 2009 να δημιουργήσει το δικό της fashion blog Stylelove.gr.  Μετά τον γάμο της με τον Βίκτωρα, ξεκίνησαν μαζί το brand Thalatta, From Greece with kiss kiss. Η υπέροχη αυτή ιδέα προέκυψε καθώς έψαχναν τον τρόπο για να αποτυπώσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και να τις συνδυάσουν με τη μόδα που και οι δύο τόσο αγαπούν.

Μία επίσκεψη στο thalattaconcept.com θα σε κάνει να ερωτευτείς αμέσως κάθε τσάντα τους. Η σειρά printed edition προκαλεί νοσταλγία για το περσινό καλοκαίρι και προσμονή για αυτό που ήρθε. Aim for the moon, kiss the horse, boat ride είναι μόνο μερικές από τις τσάντες που θα συνοδέψουν τις βόλτες σου όχι μόνο στο νησί αλλά και στην πόλη. Kiss Edition για τις ρομαντικές, Fringy για τους λάτρεις του αιγιοπελαγίτικου μπλε, και Cyber Flower από τη σειρά Travel Edition για να βρεθείς κατευθείαν στη μακρινή Sri Lanka. Γίνεται να μην ταξιδέψεις όταν βλέπεις αυτές τις τσάντες; Καλό καλοκαίρι και καλά ταξίδια!

Συνέντευξη στη Γεωργία Παρασκευούδη

Πείτε μας λίγα λόγια για το brand και τη φιλοσοφία του.

Το Thalatta είναι η προσπάθεια μας, εμένα και του Βίκτωρα, του συζύγου  μου, να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας, κάτι ελληνικό. Ένα προϊόν που θα αποτυπώνει τις ομορφιές της Ελλάδας και θα τις προσφέρει σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο χρόνο όμως ταξιδέψαμε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σρι Λάνκα, όπου και βγάλαμε φωτογραφίες και έπειτα δύο διαφορετικές τσάντες. Το concept παραμένει ίδιο απλά σε τσάντες οι οποίες δεν είναι εμπνευσμένες από Ελλάδα δεν βάζουμε επάνω το trademark μας, το φιλάκι (From Greece with kiss kiss)

Πώς είναι να συνεργάζεστε με τον σύζυγό σας;

Ο καθένας αναλαμβάνει ένα συγκεκριμένο κομμάτι έτσι ώστε να μην έχουμε συγκρούσεις. Επειδή όμως ο Βίκτωρας δουλεύει πολλές ώρες στην βασική του δουλειά έχουν πέσει τα περισσότερα πάνω μου. Πάντα όμως χρειάζομαι την άποψή του, είτε έχει να κάνει με το σχεδιαστικό είτε με τα γραφειοκρατικά.

Από που αντλείτε έμπνευση;

Σίγουρα από την Ελλάδα και τα ταξίδια μας. Είναι η πιο δημιουργική και ανέμελη περίοδος που μας επιτρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για νέες ιδέες. Ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο.

Ποια συλλογή ξεχωρίζετε και γιατί;

Ξεχωρίζουμε και οι δύο τη βασική συλλογή μας, τα printed pouches. Είναι το ξεκίνημα και η αρχική έμπνευση. Είναι συναισθηματική η σύνδεση. Κάθε φορά που βλέπω κάποιον να κρατάει μία printed τσάντα Thalatta με ανατρέχει στις αναμνήσεις από το μέρος που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Αυτό που με ικανοποιεί πιο πολύ είναι πώς όποιος αγοράζει μια τέτοια τσάντα του θυμίζει κάτι, του βγάζει κάποια συναισθήματα. Αυτος ήταν και ο σκοπός μας.

Πώς προέκυψε το project με τις φωτογραφίες στις τσάντες.

Όσα χρόνια έχουμε ταξιδέψει έχουμε τραβήξει πολλές φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως μπορούμε να συνδυάσουμε το υλικό αυτό και τις αναμνήσεις μας με την μόδα. Ξεκινήσαμε με τα full print pouches και τώρα δουλεύουμε και με δέρμα.

Δουλεύετε πάνω σε κάτι καινούριο αυτό τον καιρό;

Αυτόν τον καιρό δουλεύουμε για μια καινούρια δερμάτινη τσάντα, καθώς επίσης και τις χρωματικές εναλλαγές της δερμάτινης Fringy. Τέλος, πρέπει να βγάλουμε καινούριες φωτογραφίες για τα printed pouches για τον επόμενο χρόνο που σημαίνει πώς πρέπει να κάνουμε διακοπές και να περάσουμε όμορφα!

Info

thalattaconcept.com

[email protected], 6977695087

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή