Ταύρος

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Cherchez la femme!

Ή καλύτερα Cherchez l’ action! Ένας κόσμος ευκαιριών απλώνεται έξω από τα όρια ασφαλείας του μικρόκοσμου σου. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν να τις αρπάξεις. Είναι τόσες πολλές που ακόμα κι αν δεν τις αντιληφθείς αμέσως εν τέλει θα σκοντάψεις πάνω τους! Έτσι, αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να επιλέξεις τον καλύτερο σύμμαχο/φίλο/ παρτενέρ και να απολαύσεις εκείνες τις στιγμές και ευκαιρίες που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή μας, καθώς τα πλάνα για τα οποία κοπιάζεις εδώ και τόσο καιρό πλέον πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Η αστρική συμβουλή της εβδομάδας είναι να έχεις τα μάτια σου και όλα σου τα αισθητήρια δεκτικά προς καθετί ασυνήθιστο ή διαφορετικό, μιας και θα πρόκειται για ένα ορόσημο στην ερωτική σου ζωή.

FORTUNE COOKIE

Στο σκοτάδι δεν είμαστε αυτό που φαινόμαστε, αλλά αυτό που νοιώθουμε. Η ψυχή μας ζει στο σκοτάδι ή, μάλλον, είναι πιο ευδιάκριτη στο σκοτάδι.

INSPIRATION

Hoobastank – The Reason

https://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT