Μιχαλολιάκος-Παππάς αποδίδουν τιμή σε Χίτλερ και Μουσολίνι

Μιχαλολιάκος-Παππάς αποδίδουν τιμή σε Χίτλερ και Μουσολίνι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μια σειρά από φωτογραφίες που εκθέτουν για ακόμη μια φορά τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφίες με τους προφυλακισμένους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι και να χαιρετούν ναζιστικά, δημοσιεύει η εφημερίδα των Συντακτών.

Τα ηγετικά στελέχη του κόμματος φωτογραφίζονται μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα, ενώ άλλη φωτογραφία δείχνει μελη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης, να συμμετέχουν σε παγανιστική τελετή, κατά το θερινό Ηλιοστάσιο το 2012, κρατώντας σημαία με σύμβολο τη σβάστικα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή