DEREE: Τελετή αποφοίτησης στις 28 Ιουνίου

DEREE: Τελετή αποφοίτησης στις 28 Ιουνίου

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατοντάδες νέοι και νέες μαζί με τις οικογένειές τους θα γιορτάσουν την αποφοίτησή τους από το DEREE-The American College of Greece κατά τη διάρκεια της επιβλητικής τελετής αποφοίτησης που θα γίνει στο στάδιο του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος το Σάββατο, 28 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Δρ. Λίντα Κατέχη, πρόεδρος του University of California – Davis θα ανακηρυχθεί επίτιμη διδάκτωρ του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος. Η Δρ. Κατέχη, μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος της εννιαμελούς Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις αλλαγές στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι απόφοιτοι θα παραλάβουν τίτλους Bachelor και Master από τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. David G. Horner. Σημαντικό μέρος της φετινής αποφοιτώσας τάξης θα  παραλάβει μαζί με τους τίτλους σπουδών του DEREE και τίτλους από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου, με το οποίο το DEREE έχει συνάψει συμφωνία πιστοποίησης (validation agreement για να εξασφαλίσει τα πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του στην Ελλάδα. Οι τίτλοι σπουδών του DEREE είναι πιστοποιημένοι από τη New England Association of Schools and Colleges, τον αρχαιότερο και σημαντικότερο οργανισμό πιστοποίησης των ΗΠΑ.

Χαιρετισμό προς τους αποφοίτους θα απευθύνει ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. David D. Pearce.

Στην τελετή αποφοίτησης θα παρευρεθούν στελέχη της κυβέρνησης, πρεσβευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το DEREEThe American College of Greeceείναι το μεγαλύτερο και ιστορικότερο Αμερικανικό κολέγιο στην Ευρώπη. Είναι μη-κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, αναγνωρισμένος από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον σπουδαιότερο οργανισμό πιστοποίησης πανεπιστημίων στις ΗΠΑ. Έχει συμφωνία πιστοποίησης τίτλων σπουδών με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Κολέγιο έχει 3.500 φοιτητές και μαθητές και 37.000 αποφοίτους.

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του καταλαμβάνουν 264 στρέμματα στους πρόποδες του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή, ενώ έχει και δεύτερο campus στο κέντρο των Αθηνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Χαρίλαος Δασκαλοθανάσης, Office of Medi Relations, Τηλ.: 210 600 9800, εσωτ. 1435  κιν.: 6948 809400, Ε-mail: [email protected]

Παρακολούθηση live την τελετή αποφοίτησης:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT