Επιτέλους μία εξήγηση για το κούρεμα αλά Macklemore του Brad Pitt

Επιτέλους μία εξήγηση για το κούρεμα αλά Macklemore του Brad Pitt

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία απορία την είχαμε όταν είδαμε για πρώτη φορά τον Brad Pitt με το κούρεμα που έκανε γνωστό ο Macklemore και αμέτρητοι ακόμα hipsters. Φυσικά όταν οι star κάνουν ‘περίεργες’ εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί το πιο πιθανό είναι ότι γυρίζουν κάποια ταινία.

Όπως αποδείχτηκε λοιπόν, το εκκεντρικό κούρεμα του Pitt οφείλεται στο νέο του ρόλο στην ταινία Fury, η ιστορία της οποίας εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αντίθεση με το Inglourious Basterds, ο σκηνοθέτης David Ayer (End of Watch) δεν θα επιχειρήσει να συμπεριλάβει στην ταινία καθόλου από το χιούμορ του Quentin Tarantino. Με μία δυνατή ιστορία, άγονα τοπία και δράση, η ταινία μοιάζει να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των  Saving Private Ryan και The Thin Red Line.

Στο πλευρό του Pitt θα δούμε επίσης τους Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Michael Peña, Scott Eastwood και τον ανερχόμενο Logan Lerman. Η ταινία Fury αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT