Συγχώνευση θυγατρικών της Forthnet για τη συνδρομητική τηλεόραση

Συγχώνευση θυγατρικών της Forthnet για τη συνδρομητική τηλεόραση

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη της διαδικασίας για τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας «Multichoice Ελλάς Παροχή Υπηρεσιών σε Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία» από την εταιρεία «Forthnet Α.Ε. Συνδρομητικής Τηλεόρασης Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών», με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30/06/2014, ενέκριναν τα διοικητικά συμβούλια των δυο θυγατρικών της Forthnet.

 Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την προτεινόμενη συγχώνευση συνεχίζονται οι ενέργειες για τον εξορθολογισμό και τη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων συνδρομητικής τηλεόρασης, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την απλοποίηση της εταιρικής δομής. Τέλος, εκτιμάται ότι η προτεινόμενη συγχώνευση θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους, υπό την προϋπόθεση της λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων από τα αρμόδιες αρχές και εταιρικά όργανα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή