ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μην χάσετε τον Γαστρονόμο Ιουλίου 

Αφιέρωμα στην κουζίνα της Μυτιλήνης

Ταξιδέψαμε στη Μυτιλήνη και

  • Καταγράψαμε ιστορίες για τα γλυκανισοτόπια, τις σαρδέλες και τα αλίπαστα, τον απέραντο ελαιώνα, το φαγητό των πανηγυριών και την αστική κουζίνα στην αρχοντική Λέσβο.

     

  • Δοκιμάσαμε τα μοναδικά της προϊόντα, ενώ ντόπιοι μας αποκάλυψαν τα μυστικά της μαγειρικής τους μέσα από τις πεντανόστιμες συνταγές τους: τηγανητέλια γερακιώτικα, σφουγγάτο Μεσότοπου, σουγλούδες, σουπιές ξιδάτες, ντολμάδες με παστό μπακαλιάρο, ιμάμ στην κατσαρόλα, κολοκυθολούλουδα γεμιστά, γκουζλεμέδες κ.α.

Ακόμη, όλο το καλοκαίρι σε ένα γιορτινό μενού ανάλαφρο και απολαυστικό.

Επίσης, πλήρες ρεπορτάζ από την 7η απονομή βραβείων ποιότητας Γαστρονόμου, μαζί με τις ιστορίες των βραβευμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT