Στις Γλυκές Ιστορίες: Μιλφέιγ σοκολάτα

Στις Γλυκές Ιστορίες: Μιλφέιγ σοκολάτα

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Υλικά για 8-10 μερίδες

Για τα φύλλα

  • 3 φύλλα σφολιάτας
  • 6 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

Για την κρέμα

  • 1 λίτρο γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 120 γρ. αυγά (περίπου 2 μικρά αυγά)
  • 80 γρ. κρόκοι αυγών (από περίπου 4 αυγά)
  • 160 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
  • 80 γρ. κορν φλάουρ
  • 200 γρ. κουβερτούρα 60% – 64% κακάο, ψιλοκομμένη
  • 700 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή