Déjà vu: Η μικρή αδερφή της Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του CK στα δεκάξι της

Déjà vu: Η μικρή αδερφή της Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του CK στα δεκάξι της

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και είναι μόλις 16 χρονών, και ακόμα μαθήτρια, η Lottie αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της ετεροθαλούς αδερφής της Kate Moss. Μετά το συμβόλαιο με το ίδιο πρακτορείο μοντέλων (Storm Models), στις αρχές της χρονιάς, κι έχοντας ήδη ποζάρει για editorials διεθνών περιοδικών όπως το Dazed & Confused, η Lottie κάνει το ντεμπούτο της στην καμπάνια "The Re-Issue Project", μία συνεργασία του οίκου Calvin Klein Jeans με την ιστοσελίδα mytheresa.com. Η κολεξιόν αποτελείται από εννέα κλασικά κομμάτια του οίκου, που αγαπήθηκαν στη δεκαετία του 90', οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από 80 μέχρι 350 ευρώ και θα διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Να θυμίσουμε ότι η Kate Moss στα πρώτα της βήματα το 1993 είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια του οίκου Calvin Klein Jeans, μια φωτογράφιση που θεωρείται από τις πιο χαρακτηριστικές στη μέχρι τώρα καριέρα της.

Φαίνεται ότι ο Calvin Klein θέλει να διατηρήσει μία πιο «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στη δουλειά, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο τις αδερφές Moss. Ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα είναι ο Michael Avedon, εγγονός του φημισμένου φωτογράφου Richard Avedon, ο οποίος έχει δημιουργήσει μερικές από τις αμφιλεγόμενες καμπάνιες του οίκου όλων των εποχών. Ο Michael Avedon έχει να πει μόνο καλά λόγια για τη μικρή Moss, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου: «Η Lottie αντιπροσωπεύει πραγματικά την ουσία ενός Calvin Klein κοριτσιού.

Ενδιαφέρουσα αθωότητα σε συνδυασμό με απόλυτη ομορφιά – ήταν πραγματικά υπέροχο να φωτογραφίζεις αυτή τη μικρή κυρία».

Επιμέλεια: Φανή Τσαντσαράκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή