Ο γιος του Arnold Schwarzenegger, Patrick, είναι μοντέλο του Tom Ford

Ο γιος του Arnold Schwarzenegger, Patrick, είναι μοντέλο του Tom Ford

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί πίσω στις δεκαετίες του '80 και του '90, τα supermodels, Cindy, Naomi, Linda, Christy και Kate να βασίζονταν κυρίως στο μικρό του όνομα, αλλά στις μέρες τα διάσημα επίθετα φαίνεται να μετρούν για να κάνει κάποιος καριέρα στο modeling. Οι Brooklyn και Romeo Beckham, ο Dylan Penn, ο Rafferty Law και η Lottie Moss αποτελούν μόνο μερικά παραδείγματα, και στη λίστα προστέθηκε μόλις και ο γιος του Arnold Schwarzenegger και της Maria Schriver, Patrick.

Ο νεότερος Schwarzenegger έχει ασχοληθεί με τη μόδα για κάποιο χρονικό διάστημα με τη σειρά Project360, την οποία και χρησιμοποίησε ως "όχημα για την κοινωνική ευαισθητοποίηση σε σημαντικά θέματα, όπως το Alzheimer, ο καρκίνος και τα παιδιά που έχουν ανάγκη για βοήθεια", αλλά και ως μοντέλο στις αφίσες για τα Hudson Jeans. Τώρα όμως, 20άχρονος φοιτητής του University of Southern California έκανε την υπέρβαση με τη συμμετοχή του στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Tom Ford για το φθινόπωρο, της οποίας φωτογράφος είναι ο Johnny Dufort. Φορώντας ένα σκούρο blazer και ζιβάγκο, ο Patrick ποζάρει για τη νέα συλλογή γυαλιών μαζί με την Gigi Hadid,  κόρη της Yolanda Foster από το ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή