Mε 80 εκατ. στη Ρεάλ ο Ροδρίγες

Mε 80 εκατ. στη Ρεάλ ο Ροδρίγες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, του Χάμες Ροδρίγες, έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης, καθιστώντας τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό τον τέταρτο ακριβότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Λουίς Σουάρες.

Ο 23χρονος παίκτης άφησε τη Μονακό για να υπογράψει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, εξαργυρώνοντας κυριολεκτικά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όπου πέτυχε έξι τέρματα σε πέντε αγώνες, κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι και το τέρμα του με την Ουρουγουάη ψηφίστηκε στην ιστοσελίδα της FIFA ως το ωραιότερο της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ επρόκειτο να παρουσιάσει χθες το βράδυ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον διεθνή Κολομβιανό άσο, που όσο έπαιζε στην Αργεντινή είχε πάρει το παρατσούκλι «ο Τζέιμς Μποντ της Μπάνφιλντ», από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πριν έρθει στην Ευρώπη και στην Πόρτο. Η έλευσή του στη Μαδρίτη, μαζί με την άλλη σπουδαία μεταγραφή του Τόνι Κρόος, φέρνουν στην πόρτα της εξόδου του Μπερναμπέου τον Αργεντινό Ανχελ ντι Μαρία, που φέρεται να είναι στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα τιμωρήθηκε από την UEFA με λουκέτο σε έναν τομέα των εξεδρών του Παρκ ντε Πρενς στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ τον Σεπτέμβριο λόγω ύβρεων με περιεχόμενο κοινωνικού ρατσισμού κατά οπαδών της Τσέλσι με κινητικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων τον περασμένο Απρίλιο στο Παρίσι.

Ανέλαβε ο Ντούνγκα

Χθες επισημοποιήθηκε και η πρόσληψη του Ντούνγκα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Βραζιλίας, με τον 91 φορές διεθνή κατά το παρελθόν της Σελεσάο να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

«Δεν είμαι εδώ για να πουλήσω όνειρο, πρέπει να στρωθούμε όλοι στη δουλειά και να φτιάξουμε ομάδα για το 2018», δήλωσε ο άνθρωπος που σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 ως αρχηγός της Βραζιλίας. Υπό την τεχνική του ηγεσία η Βραζιλία κατέκτησε ένα Κόπα Αμέρικα κι ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Επίσης την εθνική Σερβίας αναλαμβάνει ο Ολλανδός Ντικ Αντβοκαατ, όπως ανακοίνωσαν χθες οι ποδοσφαιρικές αρχές στο Βελιγράδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή