Τα γερμανικά πανεπιστήμια «επισκέπτονται» την Αθήνα

Τα γερμανικά πανεπιστήμια «επισκέπτονται» την Αθήνα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία διεθνούς κύρους της Γερμανίας θα συμμετάσχουν και φέτος στην έκθεση πανεπιστημίων της χώρας, την οποία διοργανώνει η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των ΑΕΙ και να ενημερωθούν σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματά τους, τις δυνατότητες εκπόνησης διατριβής καθώς και για τη φοιτητική ζωή σε κάθε πόλη.

Η έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 10 π.μ. έως και τις 6 μ.μ. στο φουαγιέ του Goethe-Institut Αθηνών (Ομήρου 14-16).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα Humboldt University of Berlin, University of Heidelberg, Bauhaus University Weimar, Technical University Clausthal, Frankfurt University of Applied Science, Technical University Freiberg, University of Saarland, Hochschule Furtwangen University, TU9 – German Institutes of Technology. Επίσης, εκπρόσωποι του TestDaF-Institut, του Goethe-Institut Athen, συνεργάτες του Ενημερωτικού Κέντρου της DAAD στην Αθήνα καθώς και του συνδέσμου γλωσσικών κέντρων της Γερμανίας (FaDaF) θα δώσουν πληροφορίες για τις σπουδές και την έρευνα στη Γερμανία και για τις προϋποθέσεις γλωσσικής επάρκειας και τα γλωσσικά τμήματα εκμάθησης της γερμανικής στη Αθήνα και τη Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή