H Penelope Cruz σκηνοθετεί τα μοντέλα του Agent Provocateur

H Penelope Cruz σκηνοθετεί τα μοντέλα του Agent Provocateur

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Penelope Cruz, για δεύτερη χρονιά, σκηνοθετεί το video της συλλογής εσωρούχων L'Agent by Agent Provocateur, που υπογράφει με την αδερφή της Monica, και από τα πρώτα λεπτά στο teaser του φιλμ αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ένα αρκετά τολμηρό fashion video.

Η (περσινή) πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια της ισπανίδας ηθοποιού είχε θεωρηθεί υπερβολικά sexy και το Youtube κατέβασε το φιλμ. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την Cruz να δημιουργήσει φέτος ένα ακόμα πιο εκρητικό και προκλητικό video για τη συλλογή AW 2014.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Αλμοδοβάρ θέλοντας να πετύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, έκανε το casting για όλους τους χαρακτήρες, επέλεξε τον πρωταγωνιστή Jon Kortajarena -που είναι ένα από τα πιο διάσημα άνδρες μοντέλα της Ισπανίας- και ασχολήθηκε με κάθε σημείο της παραγωγής, αλλά συμμετείχε κιόλας χορεύοντας στην έρημο με άλλες καλλονές που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους.

Το μικρής διάρκειας φιλμ για την προώθηση της collection L'Agent by Agent Provocateur θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου και εμείς απλώς αναμένουμε να δούμε αν θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή