O David Lynch στην καρέκλα του …σχεδιαστή!

O David Lynch στην καρέκλα του …σχεδιαστή!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ας υποθέσουμε πως δεν ξέρουμε ποιος είναι. H σελίδα του David Lynch στο Wikipedia μας πληροφορεί για τις κύριες ιδιότητές του: σκηνοθέτης του σινεμά, σκηνοθέτης της τηλεόρασης, visual artist, μουσικός, περιστασιακός ηθοποιός, φωτογράφος, συγγραφέας. Το πρόσφατο φλερτ του πολυπράγμων καλλιτέχνη πάντως δεν είναι κανένα από τα παραπάνω, αλλά ο θαυμαστός κόσμος της μόδας – και μάλιστα για καλό σκοπό!

Σε συνεργασία με την ομάδα Live The Process, που ασχολείται με την υγεία και την ευεξία, ο σκηνοθέτης του «Μπλε Βελούδου» και του “Mulholland Drive” συνυπογράφει μια σειρά fitness ρούχων για γυναίκες που κάνουν γιόγκα. Λάτρης του υπερβατικού διαλογισμού ο ίδιος, όταν τον ρώτησαν περί τίνος πρόκειται αναφέρθηκε σε «έναν οδηγό ευεξίας και ολιστικής υγείας από ένα γκρουπ ειδικών στην ομορφιά, την υγεία, τη διατροφή, τις ενεργειακές θεραπείες και την κβαντική φυσική – με μοντέρνα ματιά». Λίγο μπερδεμένο, αλλά είπαμε, μιλάει ο David Lynch…

Δεν είναι η πρώτη του απόπειρα στην αρένα της μόδας: Πολύ πρόσφατα, ο σουρεαλιστής σκηνοθέτης που κάποιοι λατρεύουν και κάποιοι λατρεύουν να μισούν, συνεργάστηκε με την Kenzo. Αυτή τη φορά όμως είχε έναν λόγο παραπάνω, καθώς ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη θα αποδοθεί σε θύματα βίας. «Έξυπνα» σουτιέν-φανελάκια και άνετα κολάν, θα διατίθενται σε τιμές από 100 έως 200 δολάρια, για όλες εμάς που ψάχνουμε το κατάλληλο ρούχο για τη yoga μας.

Όσο για τον κύριο Lynch, η συνεχής δίψα του για ανεξερεύνητα πεδία στα 68 του χρόνια, είναι από μόνη της έμπνευση ανεξαρτήτως γούστων και προτιμήσεων…

Βύρων Κριτζάς

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή