Gadgets

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

NOKIA

Το Lumia 930 και στην Ελλάδα

Κατέφθασε και στην Ελλάδα το Lumia 930, το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί με προεγκατεστημένη τη νέα έκδοση των Windows Phone 8.1, του λειτουργικού της Microsoft για «έξυπνα» κινητά. Το Lumia 930 έρχεται με οθόνη Full HD OLED 5 ιντσών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και φορώντας γάντια, όπως και με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800. Το νέο Lumia ξεχωρίζει επίσης για τις φωτογραφικές αρετές του, τις οποίες οφείλει στα οπτικά εξαρτήματα Carl Zeiss και την κάμερα PureView ανάλυσης 20 Megapixel.

LOGITECH

Ηχοσύστημα για PC και Mac

Βαθιά μπάσα  υπόσχεται το σύστημα ηχείων 2.1 Multimedia Z213 της Logitech, το οποίο περιλαμβάνει ένα subwoofer που είναι στραμμένο προς τα κάτω και διαθέτει μεγάφωνο 4 ιντσών. Συμβατό με PC και Mac, το νέο σετ είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο, ενώ έχουν ενσύρματο χειριστήριο το οποίο διαθέτει υποδοχή και για ακουστικά.

LG

Τεχνολογία TV

από το αύριο

Υποστηρίζοντας  την  αναπαραγωγή βίντεο  Ultra HD, η  τηλεόραση 55 ιντσών 55UB850V της LG  έρχεται έτοιμη για την επόμενη ημέρα της  τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, αφού ενσωματώνει το νέο πρωτόκολλο  συμπίεσης HEVC, το οποίο θα υιοθετηθεί  σταδιακά  από όλα τα ιντερνετικά «βιντεοκλάμπ» για την αναπαραγωγή μέσω web ταινιών υπερυψηλής ευκρίνειας. Η νέα TV της LG χρησιμοποιεί επίσης προηγμένη τεχνολογία για να αναβαθμίζει σε Ultra HD οποιοδήποτε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης,  ενώ διαθέτει  τον επεξεργαστή εικόνας Tru ULTRA HD Engine Pro, που εξαλείφει κάθε οπτικό σφάλμα.

NIKON

Φωτογραφική με 36,3 Megapixel 

Με αισθητήρα ανάλυσης 36,3 Megapixel είναι εφοδιασμένη η νέα επαγγελματική φωτογραφική μηχανή D810 της Nikon, για να αποτυπώνει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες είτε σε συνθήκες στούντιο είτε σε εξωτερικές λήψεις. Η καινούρια DSLR της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρει μεγάλο εύρος ISO (64-12.800) και μπορεί να καταγράφει έως και 5 καρέ πλήρους ανάλυσης το δευτερόλεπτο, με τη βοήθεια του συστήματος αυτόματης εστίασης 51 σημείων. Επιπλέον, μπορεί να εγγράφει βίντεο Full HD (1080p) σε ταχύτητες καρέ 50p/60p.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή