Nude: Το μακιγιάζ που δεν μας εκθέτει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Nude: Το μακιγιάζ που δεν μας εκθέτει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το nude μακιγιάζ είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι, δηλαδή να είμαστε ελαφρά μακιγιαρισμένες, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Το nude μακιγιάζ ή αλλιώς το μακιγιάζ των φυσικών αποχρώσεων είναι πιο εντυπωσιακό τους θερινούς μήνες, αφού η μαυρισμένη επιδερμίδα μας είναι πιο απαλή και δεν έχει ανάγκη από καλλυντικά με «βαριά» σύνθεση και σκούρα απόχρωση

Το nude μακιγιάζ είναι απλό, ταιριάζει με όλες τις στιλιστικές μας επιλογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως beauty look σε κάθε περίσταση. Είναι ιδανικό για τις απογευματινές μας βόλτες στο νησί, αλλά και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις στο γραφείο!

Στο nude επικρατεί η ματ απόχρωση, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Τα πιο σημαντικά στοιχεία του είναι το nude κραγιόν, το σωστό περίγραμμα χειλιών και η bronze απόχρωση στις γωνίες του προσώπου μας.

Για να το πετύχετε το nude μακιγιάζ , πρέπει:

1. Να έχετε καθαρό και πλήρως ενυδατωμένο πρόσωπο. Η ενυδάτωση είναι το πιο βασικό για ένα μακιγιάζ με έξτρα διάρκεια και λάμψη.

2.Στο natural μακιγιάζ η τέλεια, αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι το παν! Για τον λόγο αυτό εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας μικρή ποσότητα foundation ή BB cream κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας.

3.Ολοκληρώστε με concealer και επιλέξτε ένα ροζ ελαφρύ ρουζ, που χαρίζει χρώμα υγείας στο πρόσωπο.

Extra Tip: Στα ζυγωματικά πόνταρετε σε highlighter για λάμψη ή ένα ελαφρύ bronzer για πιο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα!

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή