Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την «ειδική» του σχέση με την Ελλάδα φρόντισε να επιβεβαιώσει ο Τομ Χανκς  (φωτ.) λαμβάνοντας μέρος στον καθιερωμένο κολυμβητικό διάπλου Πάρου – Αντιπάρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Ο διάσημος ηθοποιός κολύμπησε την απόσταση των 1.450 μέτρων που χωρίζει τα δύο νησιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τη φυσική του κατάσταση. Ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Ουίλσον, διαθέτουν το δικό τους σπίτι τα τελευταία 11 χρόνια στην Αντίπαρο και αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για την Ελλάδα και το Αιγαίο.

…Ισως δεν είναι το πρώτο όνομα που θα σας ερχόταν στο μυαλό, αλλά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ανακηρύχθηκε, και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το περιοδικό Forbes ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Για την ερμηνεία του στο «Iron Man 3», ο 49άχρονος Αμερικανός ηθοποιός, από τον Ιούνιο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2014, είχε οικονομικές απολαβές ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

…Τις υψηλότερες διακρίσεις σε δημιουργούς έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα απονέμοντας τα υψηλού κύρους ετήσια Εθνικά Παράσημα Τεχνών (National Medal os Arts), με τα οποία τιμώνται κορυφαίες προσωπικότητες. Μία από αυτές ήταν φέτος η Λίντα Ρόνσταντ, η βετεράνος μουσικός που τη δεκαετία του ’70 ήταν ένα από τα μεγάλα φαινόμενα της μουσικής βιομηχανίας. Για να παραλάβει το βραβείο της από τα χέρια του προέδρου, προσήλθε στον Λευκό Οίκο σε αμαξίδιο καθώς πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά τη συγκίνηση διέλυσε γρήγορα ο Ομπάμα, ομολογώντας ότι όταν ήταν μικρός την είχε ερωτευτεί…

…Στη διάσημη έκθεση Comic-Con εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Κρίστοφερ Νόλαν. Ο υπερ-επιτυχημένος σκηνοθέτης της τριλογίας «Σκοτεινός ιππότης» παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας «Interstellar», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες προς το τέλος του έτους. Στο πλευρό του και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος μετά την περυσινή κατάκτηση του Οσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου αποβλέπει σε άλλη μία διάκριση, αυτή τη φορά με ένα εντελώς διαφορετικού βεληνεκούς φιλμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή