Ενας νεκρός, 11 τραυματίες σε σύγκρουση Ι.Χ. με ΚΤΕΛ

Ενας νεκρός, 11 τραυματίες σε σύγκρουση Ι.Χ. με ΚΤΕΛ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα άτομο έχασε τη ζωή του και έντεκα ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε χθες το απόγευμα κοντά στην Αρτα. Συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια από την Αλβανία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ευβοίας κοντά στο χωριό Κομπότι της Αρτας, στο 140ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αντιρρίου – Αρτας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16.30, αμέσως κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, η Τροχαία, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα. Το Ι.Χ. είχε ως προορισμό το Αγρίνιο, ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν προς τα Γιάννενα. Η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο έναν 50χρονο βαριά τραυματισμένο άντρα, ο οποίος διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Αρτας όπου και κατέληξε. Σοβαρά τραυματίστηκε, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην «Κ» χθες το βράδυ οι τοπικές υπηρεσίες, και το 15χρονο παιδί του θύματος. Το άλλο παιδί του άτυχου οδηγού, 17 ετών, και η 43χρονη σύζυγός του επίσης τραυματίστηκαν, αλλά ελαφρύτερα.

Ακόμα, ελαφριά τραυματίστηκαν οκτώ άτομα τα οποία επέβαιναν στο λεωφορείο, τέσσερις άντρες (ανάμεσα στους οποίους και ο οδηγός του λεωφορείου), τρεις γυναίκες και μία ανήλικη. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αρτας. Τις τελευταίες ημέρες η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή για την επιστροφή των πολιτών από τις διακοπές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή