Σήμερα κληρώνει για τον Ολυμπιακό

Σήμερα κληρώνει για τον Ολυμπιακό

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποψινή κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι θα βρίσκονται για ακόμη μία χρονιά στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, περιμένουν και την εύνοια της τύχης, στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό, προκειμένου να επαναλάβουν την περυσινή επιτυχημένη παρουσία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Στη διαδικασία στο πριγκιπάτο του Μονακό, η οποία θα αρχίσει στις 18.45, θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θα είναι μαζί του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και ο νομικός σύμβουλος, Θόδωρος Γιαννίκος.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού παραμένουν ανοιχτά τα θέματα του αμυντικού χαφ και του επιθετικού.

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση της Λεβάντε σε νέα πρόταση των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση του Παπακούλι Ντιόπ, όμως ο Σενεγαλέζος δεν είναι ο μόνος παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες για τη μεσαία γραμμή.

Ο Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πάντα στη λίστα των Πειραιωτών, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν δημοσιεύματα σχετικά με τον Τουλαλάν. Ο έμπειρος Γάλλος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ζαρντίμ και ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ακόμη έναν παίκτη από τη Μονακό την εφετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πουλίδο

Παράλληλα οι Πειραιώτες παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με το Μεξικό και τον Αλαν Πουλίδο, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή απειλεί να προσφύγει στη FIFA, με τον χρόνο να πιέζει, καθώς σε 48 ώρες θα λήξει η μεταγραφική σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή