H cruise συλλογή της Isabel Marant για το ‘15 μόλις κυκλοφόρησε!

H cruise συλλογή της Isabel Marant για το ‘15 μόλις κυκλοφόρησε!

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την φετινή cruise συλλογή της, η Isabel Marant αποφάσισε να συνεχίσει το μέχρι τώρα έργο της στον δρόμο της σοφιστικέ casual chic κομψότητας.

Έτσι, για μία ακόμα φορά η Γαλλίδα σχεδιάστρια συνδύασε τις μίνι πλισέ φούστες με μονόχρωμα tailored σακάκια αλλά και εντυπωσιακά πουκάμισα.

Τα boyfriend παντελόνια σε ψηλοκάβαλες γραμμές μπήκαν επίσης στο προσκήνιο ενώ από την συλλογή δεν έλειψαν και οι oversized μπλούζες με τα χαρακτηριστικά bohemian κεντήματα που πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

Όσο για τα αξεσουάρ της συλλογής, την παράσταση και πάλι έκλεψαν τα πέδιλα αλά Birkenstock τα οποία ξεκίνησε να λανσάρει από τον περσινό χειμώνα, δημιουργώντας την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Φέτος η Marant επέμεινε σε αυτό το σχέδιο εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο την αρχική της ιδέα.

Για να μην απογοητεύσει ωστόσο και το κοινό που βρίσκεται στις βόρειες χώρες, η Marant συμπεριέλαβε στην Cruise συλλογή της για το ’15 και αρκετά statement πανωφόρια. Μεταξύ αυτών βρίσκεται το δερμάτινο σακάκι με την ζώνη στην μέση, αλλά και το oversized λευκό παλτό με την χαρακτηριστική ανδρόγυνη γραμμή, τα κομμάτια του οποίου είμαστε σίγουροι πως θα εξαντληθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα!

ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή