Στην ξενοδοχειακή αγορά της Κύπρου εισέρχεται η HotelBrain

Στην ξενοδοχειακή αγορά της Κύπρου εισέρχεται η HotelBrain

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διευρύνει την παρουσία της στο εξωτερικό η HotelBrain, καθώς μετά τον Λίβανο και την Τουρκία εισέρχεται και στην ξενοδοχειακή αγορά της Κύπρου.

Ειδικότερα, η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία που εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχείων υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας για την ανάπτυξη, τη διαχείριση της έναρξης λειτουργίας και την ανάληψη του μάνατζμεντ μίας πολυτελούς μπουτίκ μονάδας που πρόκειται να ανοίξει επί της παραλίας του Πρωταρά. Το υπό κατασκευή ξενοδοχείο, με δυναμικότητα 50 δωματίων, θα ενταχθεί και στο διεθνές δίκτυο Small Luxury Hotels of the World. Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος, με αφορμή τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο, δήλωσε ότι «η ξενοδοχειακή μονάδα με την οποία εγκαινιάζουμε την είσοδό μας στη συγκεκριμένη αγορά αποτελεί ιδανική συνθήκη για εμάς προκειμένου να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις μας και τελικά να διασφαλίσουμε τη συνολική ποιότητα, την επάρκεια και την αποδοτικότητα του νέου προϊόντος, καθώς και την εγκαθίδρυσή μας στην αγορά της Κύπρου».

Ο αριθμός του δικτύου των ξενοδοχείων της ΗotelBrain αγγίζει πλέον τα 85. Στην Ελλάδα έχει παρουσία σε 30 προορισμούς. Πρόσφατα, υπέγραψε αντίστοιχο συμβόλαιο με αυτό της Κύπρου για την ανάληψη ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει το 2015 στον Λίβανο. Σε έρευνα της Small Luxury Hotels of the World που δημοσιοποίησε πρόσφατα η HotelBrain για τις νέες τάσεις στον τουρισμό πολυτελείας, αναδείχθηκαν ως «νικητές» σε επίπεδο προορισμού η Ιταλία και σε επίπεδο luxury brand η Chanel.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT