Επανεκκίνηση σε θολό τοπίο για τον Αρη

Επανεκκίνηση σε θολό τοπίο για τον Αρη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ετοιμάζεται για τη νέα αρχή του ως ποδοσφαιρικού τμήματος, ξεκινώντας οριστικά από τη Φούτμπολ Λιγκ 2, και στη σημερινή κλήρωση θα μάθει τους αντιπάλους και το πρόγραμμά του. Είναι μια δύσκολη αρχή, αλλά όλοι στον Αρη σήμερα ευελπιστούν ότι αυτό το ξεκίνημα θα οδηγήσει την ομάδα σε έναν καθαρό και πιο ασφαλή δρόμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Πρέπει να το σκεφτούμε λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Να δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε μέσα από ένα υγιές κλίμα και τι μπορούμε να χάσουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα δουλέψουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται αρκετή δουλειά και μεγάλη υπομονή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ομάδα», επεσήμανε ο Μιχάλης Γιαννίτσης σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Θα είναι λογικά ένας από τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, παρότι θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία. «Ακόμα και Γ΄ Εθνική, ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στον Αρη; Θέλω να συνεχίσω, αλλά πρέπει να κοιτάξω και τον εαυτό μου», είπε ο Ορέστης Νικολόπουλος.

Χθες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ που θα οδηγήσει την εταιρεία σε εκκαθάριση. Πρόεδρος είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και μέλη οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Στέλιος Κλεώπας.

Ολα δείχνουν ότι το «τιμόνι» του Αρη σε διοικητικό επίπεδο στην τρίτη κατηγορία θα έχει ο Γιώργος Γαλανός, ο μόνος που έχει δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθεί. Ο Ερασιτέχνης Αρης θα περιμένει για τρεις μέρες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και, αν δεν προκύψει κάποια άλλη λύση, θα δώσει το χρίσμα στον Γαλανό.

Στη νέα αρχή θα είναι παρών και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος εξήγησε: «Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα, η οποία όχι απλώς και μόνο να κερδίσει την άνοδο από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική, αλλά να δημιουργήσει το αγωνιστικό υπόβαθρο που να της επιτρέπει να υλοποιήσει υψηλότερους στόχους στο εγγύς μέλλον. Ο Αρης δεν είναι μία ομάδα της Γ΄ Εθνικής αγωνιστικά και μη, και αυτό θα διεκδικήσουμε να αποδείξουμε με όλους τους τρόπους».

Οι «κίτρινοι» θα κρατήσουν στην ομάδα τους Σιντί Σανιά και Γκαέλ Εν Λουντούλου, ενώ ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής θα επανέλθει στην ενεργό δράση και θα είναι προπονητής-παίκτης την προσεχή χρονιά!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή