Όταν η Kate Moss συνάντησε την Cara Delevingne: Η συνεργασία τους για το άρωμα Burberry

Όταν η Kate Moss συνάντησε την Cara Delevingne: Η συνεργασία τους για το άρωμα Burberry

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα πρώτα κιόλας επαγγελματικά της βήματα πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στο πρόσωπο της Cara Delevingne, την Kate Moss στα νιάτα της (και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ανερχόμενη Cara διάδοχο της βετεράνου Kate). Έτσι, όταν τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για το “My Burberry”,  που αποτελεί το χαρακτηριστικό άρωμα του brand, μάλλον βγήκαν αληθινοί στις προβλέψεις τους. Ήταν η πρώτη φορά που τα δύο μοντέλα ένωσαν τις δυνάμεις τους και η συνεργασία αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη.

«Για ‘μένα ήταν τόσο συναρπαστικό να δουλεύω με την Kate, ήταν η πρώτη μου φορά. Αν και τη γνωρίζω εδώ και λίγο καιρό, δεν είχε τύχει να βρεθούμε στον ίδιο χώρο» δήλωσε η Delevingne και πρόσθεσε: «Στο γύρισμα είναι φοβερή και μαγνητίζει όσους την παρακολουθούν» .

«Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν άκουσα ότι θα δουλέψω με την Cara! Την είχα συναντήσει μερικές φορές, αλλά δεν είχαμε δουλέψει μαζί. Ήξερα πως θα ήταν μια λαμπρή στιγμή και το καταδιασκέδασα στο γύρισμα» είπε χαρακτηριστικά η Moss. «Ήταν τόσο απλό και φυσικό γύρισμα. Ήταν μόνο η Cara, εγώ και οι καμπαρντίνες μας. Απλώς χαλαρώσαμε και απολαύσαμε το γύρισμα- ήταν μία υπέροχη μέρα» συνέχισε το 40χρονο μοντέλο.

Το φρέσκο, ευκολοφόρετο και ντελικάτο άρωμα που διαφήμισαν τα δύο μοντέλα δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian για να αντιπροσωπεύσει και να συνοδεύσει το κλασικό πανωφόρι του οίκου -την χαρακτηριστική καμπαρντίνα με τo καρό pattern- και αυτή την αίσθηση είχε σκοπό να δώσει και η νέα καμπάνια με τις δύο Βρετανίδες, τον Mario Testino πίσω από τον φωτογραφικό φακό και τους ήχους του Jeff Beck σε συνεργασία με τη Joss Stone σε μία διασκευή του “I put a spell on you”.

«Ο Mario είναι ένας αγαπημένος φίλος και το να φωτογραφίζομαι γι’ αυτόν είναι μία ευχάριστη εμπειρία. Έχει την ικανότητα να συλλαμβάνει την αληθινή ιστορία, δίνοντας ζωή στους πρωταγωνιστές και τα αντικείμενα με τον πιο αβίαστο, όμορφο και sexy τρόπο» δήλωσε η Moss. Ο διάσημος φωτογράφος προσπάθησε να απαθανατίσει την Kate και την Cara όσο πιο φυσικά γινόταν. Η αλήθεια είναι πως η ενέργεια της Cara, η εμπειρία και ο χαρακτήρας της Kate, οι ιδέες του Christopher Bailey -καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου- και η ματιά του Mario Testino ήταν όλα τα… υλικά για μία πετυχημένη συνεργασία.

Άλλωστε και οι δύο Βρετανίδες γνωρίζουν καλά το χαρακτηριστικό κομμάτι του οίκου, καθώς έχουν πάρει μέρος σε καμπάνιες του brand, ενώ έχουν και στη δική τους γκαρνταρόμπα το πιο κλασικό κομμάτι, που μπορεί να φορεθεί από όλους.

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή