Gadgets

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SAMSUNG

«Ταμπλέτα» για επαγγελματίες

Χάρις στα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και στα εργαλεία για εργασία χωρίς περιορισμούς μέσα και έξω από το γραφείο, το tablet Galaxy Tab Active της Samsung είναι «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες κάθε είδους επαγγελματία. Η νέα 8 ιντσών επαγγελματική «ταμπλέτα» της κορεατικής εταιρείας είναι «σκληροτράχηλη», αφού αντέχει στη σκόνη, το νερό, αλλά και στις πτώσεις από ύψος έως 1,2 μέτρα. Διαθέτοντας κάμερα 3,1 Megapixel για εύκολο σκανάρισμα barcode και ψηφιακή πένα «C Pen» για χρήση με γάντια, το Galaxy Tab Active έχει αυτονομία 8-10 ώρες.

LG

TV που βλέπεις από κάθε γωνία

Το «παρών» και στην Ελλάδα δίνει εδώ και λίγες ημέρες η νέα 55-ιντσών CURVED OLED τηλεόραση της LG. Με μέγεθος 55 ίντσες, η EC930V διαθέτει ελαφρά κυρτό προφίλ ώστε, σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται ο τηλεθεατής, η τηλεόραση να «αγκαλιάζει» το βλέμμα του και να του δίνει την αίσθηση ότι «βυθίζεται» σε αυτό που βλέπει. Επιπλέον, το πάνελ τεχνολογίας WRGB OLED «χαρίζει» στην EC930V εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και πάχος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή