Τέλειο σχήμα στα φρύδια: Πώς θα το πετύχετε!

Τέλειο σχήμα στα φρύδια: Πώς θα το πετύχετε!

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σχήμα του φρυδιού είναι πολύ σημαντικό για την συνολική εικόνα του προσώπου. Μία λάθος κίνηση είναι αρκετή για να αλλάξει το βλέμμα και την εμφάνισή μας. Ευτυχώς για οποιοδήποτε λάθος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μολύβι φρυδιών για να διορθώσουμε την ατέλεια.

Πόσο αλλάζει την έκφρασή μας το σχήμα των φρυδιών:

  • Όταν τα φρύδια έχουν μια ελαφρά κλίση προς τα πάνω, τότε φαινόμαστε πιο χαρούμενες και ευχαριστημένες.
  • Τα λεπτά σαν γραμμή και μακριά φρύδια κάνουν το μάτι να φαίνεται ανέκφραστο για αυτό το σωστό σχήμα των φρυδιών σας μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας αισθητά.
  • Τα φρύδια με οριζόντιο σχήμα κάνουν το πρόσωπο αυταρχικό και μελαγχολικό.
  • Τα φρύδια με κατακόρυφο σχήμα δείχνουν το πρόσωπο λυπημένο και απαισιόδοξο.

Πως θα πετύχετε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας για το πρόσωπό σας:

  • Κρατήστε μια επίπεδη επιφάνεια , όπως ένα μολύβι φρυδιών ή ένα χάρακα, κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σας . Η γραμμή να είναι επάνω, έτσι ώστε να αγγίζει την έξω μεριά της μύτης σας και το εσωτερικό του ματιού σας. Η γραμμή αυτή θα προσδιορίσει το σημείο όπου το φρύδι σας πρέπει να ξεκινάει. Μαρκάρετε εκείνο το σημείο με ένα μολύβι φρυδιών ως σημείο αφετηρίας. Επαναλάβετε για το άλλο μάτι.
  • Δημιουργήστε ξανά μια γωνία χρησιμοποιώντας πάλι μια επίπεδη επιφάνεια  έτσι ώστε να αγγίζει τα εξωτερικά άκρα της μύτης σας και επίσης να διαπερνά κατά μήκος την εξωτερική ακμή του ματιού σας στο σημείο όπου το φρύδι πρέπει να τελειώνει. Σημειώστε αυτό το σημείο με το μολύβι των φρυδιών σας. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι.
  • Σχεδιάστε μ’ ένα μολύβι ματιών πως θέλετε να είναι το σχήμα των φρυδιών σας και ό, τι τρίχες περισσεύουν έξω από τις γραμμές βγάλτε τις με το τσιμπιδάκι.
  • Μην βγάζετε τις τρίχες στην πάνω πλευρά των φρυδιών αλλά πάντα τις κάτω.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή