Πώς θα καταλάβετε ότι είναι ο άντρας της ζωή σας;

Πώς θα καταλάβετε ότι είναι ο άντρας της ζωή σας;

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Time εξηγούσε ότι οι επιτυχημένοι γάμοι και οι ευτυχισμένες σχέσεις εξαρτώνται κυρίως από το αν έχουμε βρει την ‘αδερφή ψυχή’ μας, τον ιδανικό για εμάς σύντροφο. Ο περιβάλλον μας, οι φίλοι μας, η τηλεόραση και τα περιοδικά επιμένουν ότι υπάρχει το ‘άλλο μας μισό’ και πρέπει να το βρούμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Πώς θα είμαστε όμως σίγουρες ότι ο άντρας που θέλουμε να παντρευτούμε ή έχουμε ήδη παντρευτεί είναι όντως ο ιδανικός σύντροφος;

Σύμφωνα με έρευνες, πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να βρουν την αδερφή ψυχή τους, λίγες όμως καταφέρνουν να την βρουν. Ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι έχουμε υπερβολικές προσδοκίες και δύσκολα συμβιβαζόμαστε με κάτι πιο ρεαλιστικό. Στην πραγματικότητα, όμως, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο σύντροφός μας είναι ο ιδανικός για εμάς, πρέπει να αναζητήσουμε σε αυτόν τα παρακάτω 4 στοιχεία:

1. Να ταιριάζετε: Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, όμως στην πραγματικότητα οι έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που ταιριάζουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν μαζί, να έχουν καλύτερες σεξουαλικές επαφές και να μην απιστήσουν. Υπολογίστε ότι σε ένα γάμο συμπαθούμε τον σύντροφό μας 3 λιγότερο κάθε χρόνο οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε από το 100%!

2. Αυτογνωσία: Όταν ξέρετε τι θέλετε, ποια είστε και τι σας κάνει ευτυχισμένες, τότε είναι πιο πιθανό να μπορέσετε να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, αυτόν που θα μπορέσει να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

3. Κατανόηση: Ο άντρας που έχει κατανόηση μπορεί να συμβιβαστεί, να κάνει υπομονή και να αποφύγει τις συγκρούσεις, στοιχεία απαραίτητα για ένα ευτυχισμένο γάμο ή μακροχρόνια σχέση.

4. Να έχει τα ίδια όνειρα με εσάς: Ένα ζευγάρι που έχει τους ίδιους στόχους με εσάς είναι πιο πιθανό να επιτύχει σε αυτούς και να παραμείνει ευτυχισμένο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή