Angelina Jolie: «Θαυμάζω τον συνδυασμό δύναμης και τρυφερότητας στις γυναίκες»

Angelina Jolie: «Θαυμάζω τον συνδυασμό δύναμης και τρυφερότητας στις γυναίκες»

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Angelina Jolie δεν είναι πολύ συμπαθής στις γυναίκες. Μπορεί να είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα 6 παιδιών, όμως συστήθηκε στο κοινό ως σύμβολο του σεξ με εκκεντρική εμφάνιση που όταν αποφάσισε να νοικοκυρευτεί διάλεξε ως σύντροφό της ένα δεσμευμένο άντρα. Όταν γνώρισε τον Brad Pitt ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston, την αγαπητή ηθοποιό που τελικά χώρισε για να είναι μαζί της. Η διάσημη ηθοποιός δεν δείχνει να απασχολείται από το αρνητικό προφίλ που έχουν δημιουργήσει τα media για εκείνη, κυρίως γιατί γνωρίζει καλά ότι αυτό το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί από το ταλέντο της, τις ταινίες που κάνει αλλά και την ευτυχισμένη ζωή που μοιράζεται με την οικογένειά της.

Η δύναμη και η ευστροφία με την οποία διαχειρίζεται επικοινωνιακά την καριέρα της είναι μάλλον αποτέλεσμα των εμπειριών που βίωσε τόσο το 2007 μετά τον θάνατο της μητέρα της, την οποία θαύμαζε πολύ, όσο και μετά την περιπέτεια της υγείας της το 2013, όταν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή σαν προληπτική επέμβαση κατά του καρκίνου. Η Angelina δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο γαλλικό Marie Claire πως η μητέρα της την έχει επηρεάσει αρκετά στον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της «μοιάζει πολύ με τον τρόπο που μας μεγάλωσε εκείνη. Η μητέρα μου είναι παρούσα συνέχεια», είπε η ηθοποιός εξηγώντας πως βλέπει στον εαυτό της πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της μητέρας της. Η Marcheline Bertrand απεβίωσε από καρκίνο στις ωοθήκες το 2007 και σήμερα η 39χρονη διάσημη κόρη της αισθάνεται πιο δεμένη μαζί της από ποτέ, ειδικά όταν βρίσκεται μαζί με τις δικές της κόρες Vivienne και Shiloh.

«Ήταν πολύ τρυφερή αλλά μπορούσε να κινήσει βουνά για τα παιδιά της. Θαυμάζω αυτό τον συνδυασμό δύναμης και τρυφερότητας στις γυναίκες», τόνισε η Jolie για την μητέρα της που την επηρέασε να ασχοληθεί με την φιλανθρωπία: «Πάντα προσπαθούσε να καταλάβει την πολυπλοκότητα του κόσμου, είχε μια μεγάλη καρδιά και ήταν πολύ ευαίσθητη με τη βία που υπήρχε στον κόσμο». Η Jolie είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και για τον οργανισμό Jolie-Pitt που έχει ιδρύσει με τον Brad. 

Ο σύζυγός της, πλέον, Brad Pitt γνωρίζοντας το πόσο σημαντική υπήρξε η μητέρα της Jolie στη ζωή της, έγραψε ένα μήνυμα για την Marcheline Bertrand το οποίο τοποθέτησε στο σπίτι τους στη Γαλλία για να την τιμήσει. Η ηθοποιός θέλησε να συμπεριλάβει τη μητέρα της και στην τελετή του γάμου της, φορώντας ένα δαχτυλίδι που άνηκε σε εκείνη ενώ και ο αδερφός της Jamie φόρεσε μια καρφίτσα της Marcheline. Η Angelina πιστεύει ότι η μητέρα της θα είναι για πάντα μαζί της ακριβώς επειδή την έχει επηρεάσει σε τόσα πράγματα αλλά κυρίως στη μητρότητα: «Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου, συνδέομαι με τη μητέρα μου», λέει η ηθοποιός αποτυπώνοντας με μια απλή πρόταση τη μεγάλη σημασία της μητρότητας αλλά και της φυσικής εξέλιξης της ζωής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή