Δημοφιλείς εκπομπές και ελληνικές σειρές

Δημοφιλείς εκπομπές και ελληνικές σειρές

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα πλούσιο μείγμα προγράμματος, στο οποίο διατηρούνται οι δημοφιλείς για το κοινό εκπομπές και προστίθενται αρκετές ελληνικές σειρές, επιχειρεί ο ΑΝΤ1 να προσελκύσει φέτος τους τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Στην ενημέρωση η Μαρία Χούκλη είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, που κονταροχτυπιέται με αυτό του Mega για την πρωτιά στη ζώνη, και ο Γιώργος Παπαδάκης για 24η χρονιά ο οικοδεσπότης του «Πρωινού ΑΝΤ1», που προπορεύεται στην πρωινή ζώνη. Θα συνεχιστούν οι εκπομπές «Σε πρώτο πλάνο» με την Κατερίνα Αντωνοπούλου -ευελπιστούμε σε ώρα που δεν βγαίνουν οι βρικόλακες, όπως πέρυσι- και «Υγεία πάνω από όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσεται και το «Vice», που αναζητεί την πληροφορία στην πρωτογενή της μορφή.

Για όγδοη συνεχή χρονιά στον ΑΝΤ1 η Μαρί Κυριακού θα παρουσιάσει την εκπομπή «Με αγάπη», ενώ θα δούμε και νέο κύκλο του «Ηρωες ανάμεσά μας» με τον Σάκη Ρουβά. «Το πρωινό» σερβίρουν και φέτος οι Γ. Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, που έχουν απέναντι από Δευτέρα τον Μ. Σεφερλή στο «Mega με μία», ενώ επιστρέφουν βράδυ οι «Ράδιο Αρβύλα», το «Ολα μπιπ», τα «Καρντάσιανς» και ο Γ. Σούλης που θα παρουσιάζει «Ζόρικα επαγγέλματα» από τις 16/10. Επίσης θα δούμε τέσσερα σόου, τα «The Voice 2», «Dancing with the stars 5», «Your face sounds familiar 3», αλλά και το «Splash», με celebrities σε καταδύσεις, και τα Mad Video Music Awards by Vodafone.

Γεύση από τις νέες ελληνικές σειρές του καναλιού θα πάρουμε από βδομάδα. Ξεχωρίζει το φιλόδοξο ψυχολογικό θρίλερ «Η εκδρομή», με τους Οθ. Μεταξά, Λίνα Σακά, Στ. Καλαϊτζή, Ν. Κολοβό, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σταθμών από το εξωτερικό (Τετάρτη), ενώ άφθονο γέλιο υπόσχονται το «Ταμάμ» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Μ. Μαυροματάκη (Δευτέρα) και οι «Τρίχες» των Ρήγα – Αποστόλου με τους Βασιλική Ανδρίτσου, Π. Κοντογιαννίδη, Ν. Μουτσινά (Τρίτη και Παρασκευή).

Εκτός από το «Μπρούσκο» και το «Ρουά ματ», καθημερινά θα «χτυπάνε» οι «Συμμαθητές» Κρ. Κατσούλης, Μαριάνα Τουμασάτου, Π. Χαϊκάλης, Μ. Αθανασίου, Δ. Μαυρόπουλος.

Στο ξένο πρόγραμμα ξεχωρίζει το «The Pacific», ενώ θα δούμε και «Σουλεϊμάν», «Karadayi», «Grey’s Anatomy», «True blood», «Entourage», «Merlin», φυσικά ταινίες, και από αθλητικά Europa League και Eurobasket 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή