Τα απαραίτητα προϊόντα για άψογο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Τα απαραίτητα προϊόντα για άψογο φθινοπωρινό μακιγιάζ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια είναι τα προϊόντα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σας για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σας το φθινόπωρο; Κρατήστε σημειώσεις για να είστε πάντα περιποιημένη και άψογη όλη τη σεζόν.

Ενυδάτωση: Αυτή την εποχή η ενυδάτωση των ματιών σας είναι πολύ σημαντική. Κάντε μία έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε στη κρέμα που σας ταιριάζει και εφαρμόστε τουλάχιστον μία φορά την μέρα.

Μία τονωτική λοσιόν καθώς και μία ενυδατική κρέμα θα τονώσει την επιδερμίδα σας μέσα στη μέρα και θα της χαρίσει τη λάμψη που χρειάζεται.

Μακιγιάζ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας το foundation αρχίζει να ‘’υποχωρεί’’ από το πρόσωπό μας, γι’ αυτό αν θέλετε να αποφύγετε τη διχρωμία, μην ξεχάσετε να εφαρμόζετε πάντα την αγαπημένη σας BB cream (για ενυδάτωση και κάλυψη).

Φυσικά το ρουζ θα δώσει μία πινελιά ζωντάνιας στο πρόσωπό σας και η μάσκαρα θα αναδείξει τον βλέμμα σας.

Να έχετε πάντα –για καλό και για κακό- ένα τσιμπιδάκι φρυδιών στο νεσεσέρ σας αφού κάποια στιγμή σίγουρα θα το χρειαστείτε.

Προμηθευτείτε πινέλα, βουρτσάκια, ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και ένα μολύβι χειλιών για να σχεδιάζετε το περίγραμμα.

Φορέστε το κόκκινο ή μπορντό κραγιόν που είναι τα hot χρώματα της σεζόν και διαλέξτε μεταλλικές, σκούρες ή πιο γήινες σκιές για έντονο βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα για τα απαραίτητα καλλυντικά της σεζόν εδώ

Σοφία Χρήστου

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή