Κυνήγι μανιταριών στο Ζαγόρι

Κυνήγι μανιταριών στο Ζαγόρι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…με οικοδεσπότες και ξεναγούς το Aristi Mountain Resort και την Trekking Hellas.

     

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα (και να γευτείτε ασφαλώς…) βασιλομανίταρα, μαύρα δεντρομανίταρα, άγρια κανθαρέλλα και πολλά, πολλά ακόμη είδη του εκλεκτού εδέσματος της ηπειρώτικης γης; Το ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort σε συνεργασία με την εταιρεία δραστηριοτήτων Trekking Hellas οργάνωσαν μια αλλιώτικη εκδρομή για όλη την οικογένεια ή την παρέα τα πρώτα δύο παρασκευοσαββατοκύριακα του Νοεμβρίου (31/10-2/11 και 14-16/11).

Η εμπειρία του τριημέρου ξεκινά με τη διαμονή στο βραβευμένο ως «το καλύτερο παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα» από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, το οποίο βρίσκεται στην ωραία Αρίστη και αποτελείται από πέτρινες κατοικίες και βίλες με θέα τους Πύργους της Αστράκας και τη χαράδρα του Βίκου. Οσο για τη συνέχεια; Ενα πλούσιο πρωινό με εκλεκτά τοπικά προϊόντα θα σας γεμίσει ζωντάνια και δύναμη για τη συναρπαστική ημέρα που θα ακολουθήσει.

Οι άνθρωποι της Trekking Hellas Ηπείρου θα σας περιμένουν στην πλατεία του χωριού, όπου θα επιβιβαστείτε στο λεωφορειάκι και θα ξεκινήσει η αναζήτηση των κατάλληλων σημείων όπου «κρύβονται» τα μανιτάρια. Και όταν τα μανιτάρια στα καλάθια σας είναι αρκετά, θα επιστρέψετε στο Aristi Mountain Resort, για να τα παραδώσετε στον σεφ και να απολαύσετε ένα γεύμα στο εστιατόριο Salvia με βάση τα μανιτάρια που συλλέξατε.

> Από 250 ευρώ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και ένα γεύμα, Τ/26530-41.330, www.aristi.eu

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή