Ο Chris Noth δεν συμπάθησε ποτέ την Carrie

Ο Chris Noth δεν συμπάθησε ποτέ την Carrie

3' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα τηλεοπτικά ζευγάρια έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ όσο η Carrie Bradshaw του ‘Sex and the City’ και ο Mr.Big. Η σχέση τους- και κυρίως τα προβλήματα του τηλεοπτικού ζευγαριού- έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν και τελικά να επιθυμούν και για τις ίδιες το happy ending που τους επιφύλασσε (όπως ήταν αναμενόμενο) το τέλος της σειράς. Ο Chris Noth, ο τηλεοπτικός Mr.Big βέβαια, όπως πρόσφατα αποκάλυψε δεν συμπαθούσε και τόσο τον χαρακτήρα που υποδυόταν η ηθοποιός Sarah Jessica Parker. Δηλώσεις που σίγουρα θα δημιουργήσουν συζητήσεις, ειδικά τώρα που κυκλοφορούν έντονες φήμες για το τρίτο sequel του Sex and the City.

Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Αυστραλία ως κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας μιας μάρκας ποτού και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο- σταθμό στην καριέρα του, τον Mr.Big. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε τις φήμες για την κυκλοφορία τρίτης ταινίας Sex and the City, όμως χαρακτήρισε τολμηρά τα tweets των συμπρωταγωνιστών του Sarah Jessica Parker και Kristin Davis αφού ο ίδιος, όπως είπε, δεν θα πίστευε τίποτα μέχρι να ακούσει τον σκηνοθέτη να λέει ‘δράση’! Μάλιστα, το γεγονός ότι η σειρά «Girls» έχει αντικαταστήσει το Sex Αnd The City ως μια σειρά που δείχνει τις ζωές των γυναικών στη Νέα Υόρκη, είναι σύμφωνα με τον ηθοποιό ένα μεγάλο εμπόδιο στην πιθανότητα μιας ακόμα ταινίας. Η σειρά της Lena Dunham έχει καταφέρει να είναι πιο ρεαλιστική και όπως πιστεύει ο Noth: «το Girls είναι πιο σκληρό και πιο ρεαλιστικό. Δεν είμαι σίγουρος ότι πλέον υπάρχει όρεξη για το Sex and the City. Θα έπρεπε να είναι κάπως συμβατό, αφού είμαστε όλοι πολύ μεγαλύτεροι πια. Πώς θα ήταν δηλαδή ο διάλογος ‘Carrie, έχω πρόβλημα με την κύστη μου;’».

Ο Chris Noth αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν του άρεσε ο τρόπος που η δημοφιλής σειρά παρουσίαζε την Νέα Υόρκη αλλά δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα και την Carrie: «Η Νέα Υόρκη που παρουσίαζε το Sex and the City δεν είναι η Νέα Υόρκη που αγαπώ. Η πόλη αυτή είναι πιο μεγάλη και πιο ενδιαφέρουσα από όλη αυτή την λάμψη και την μόδα. Το Manhattan ήταν ένα ουράνιο τόξο τάξεων και εθνικοτήτων, αλλά όλο αυτό έφυγε. Είναι λες και η Νέα Υόρκη έγινε αυτή η φανταστική πόλη που παρουσίαζε και η σειρά, μια πόλη που προσωπικά μου φαίνεται πλέον βαρετή». Όσο για την Carrie είπε χαρακτηριστικά: «Ο Big ήταν πάντα ειλικρινής, ποτέ δεν απίστησε. Η σχέση απλά δεν πήγαινε καλά και τελικά εκείνος παντρεύτηκε άλλη ενώ η Carrie συνέχισε… πόσους άντρες είχε; Ήταν τόσο πόρνη» είπε αστειευόμενος και εξήγησε πως «υπήρχε μια παρανόηση ότι η Carrie ήταν το θύμα ενώ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήταν μια δυνατή, έξυπνη γυναίκα». Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα που υποδυόταν αλλά έδωσε και μια διαφορετική άποψη βλέποντας τη γυναικεία σειρά με αντρική ματιά: «o Big ήταν δυνατός επειδή είχε πολλά λεφτά και φαινομενικά είχε το πάνω χέρι στη σχέση, όμως συναισθηματικά ήταν ένα ράκος. Ή μάλλον, όχι, ήταν αυτός που ήταν. Αυτό που εξηγώ συνέχεια στους ανθρώπους είναι πως ποτέ δεν υποκρίθηκε ότι ήταν κάποιος άλλος. Η Carrie ήταν αυτή που υποκρινόταν ότι ήταν κάποιος άλλος», λέγοντας έτσι σε μια πρόταση αυτό που θέλουν να φωνάξουν όλοι οι άντρες: «μην προσπαθείτε να μας αλλάξετε, μην φαντάζεστε ότι είμαστε ιππότες. Απλά αγαπήστε μας για αυτό που είμαστε».

Στην σειρά αλλά και στις ταινίες ο Mr.Big και η Carrie παντρεύτηκαν και έζησαν ευτυχισμένοι, όμως το κοινό δεν αγκάλιασε την τελευταία ταινία που κυκλοφόρησε το 2010. Σύμφωνα με τον Noth, η χλιδή που παρουσιαζόταν στην ταινία και το ταξίδι των κοριτσιών στο Abu Dhabi, φάνηκε σαν μεγάλη αδυναμία των συντελεστών και σαν αντιπερισπασμός στην περίοδο της οικονομικής κρίσης: «Δεν υπήρχε ούτε μια καλή κριτική για την ταινία και νομίζω πλήγωσε πολύ τις κοπέλες γιατί οι κριτικές ήταν και πολύ προσωπικές». Ο Chris Noth δεν βρίσκει λόγο για μια ακόμα ταινία Sex and the City και παρόλο που η καριέρα του εκτοξεύθηκε μέσω της σειράς, ο ίδιος έχει προχωρήσει σε ρόλους που μπορεί να μοιάζουν τυποποιημένοι αλλά είναι τελικά αυτό ακριβώς που θέλει το κοινό να δει από τον ηθοποιό. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή