Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσετε σωστά

Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσετε σωστά

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κάποιες φορές που όταν ακούμε “pencil φούστα” μας έρχεται απευθείας στο μυαλό η εικόνα ενός office look. Για την ακρίβεια, το look γραφείου μπορεί να είναι λίγο κλασικό, λίγο αυστηρό, χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον ενώ τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει πουκάμισο, σακάκι, μαύρες γόβες και φυσικά την pencil φούστα σας. Για να αρχίσετε να φοράτε τις pencil φούστες με πιο μοντέρνους κι εναλλακτικούς τρόπους, διαλέξτε μία φούστα που ταιριάζει στο στιλ σας, κολακεύει τη σιλουέτα σας και προσπαθήστε να τη συνδυάσετε με χρωματιστά αξεσουάρ και πιο μοντέρνα tops.

Δοκιμάστε 5 συνδυασμούς με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη σας pencil φούστα:

1. Δερμάτινη pencil φούστα

Συνδυάστε τη με το must have top της σεζόν, δηλαδή ένα μονόχρωμο ή printed φούτερ και ολοκλήρωσε το σύνολο με έναν χρωματιστό φάκελο και floral αρβυλάκια. Η θηλυκή σας πλευρά συναντά την πιο girly και σε ένα φρέσκο και stylish αποτέλεσμα.

2. Animal print pencil φούστα

Ένα άκρως θηλυκό και sexy κομμάτι που θα μεταμορφωθεί εντελώς, αν δοκιμάσετε να το φορέσετε με ροζ μπλούζα, πουλόβερ ή φούτερ και τα αγαπημένα σας ankle boots σε γήινη απόχρωση. Τελευταία πινελιά ένα πρωτότυπο τσαντάκι ώμου ή μία backpack.

3. Αθλητική pencil φούστα

Η βαμβακερή pencil φούστα σας σε αθλητική γραμμή μπορεί άνετα να συνδυαστεί με το αγαπημένο σας λευκό t-shirt που έχει μία έξυπνη στάμπα. Για να χαρίσετε όμως στο look σας μερικές κομψές πινελιές προσθέστε ένα δαντελένιο κιμονό αντί για κλασικό πανωφόρι και τα μαύρα δερμάτινα ankle boots σας.

4. Pencil φούστα με δαντέλα

Αποτελεί ένα από τα πιο στιλάτα και κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που συνήθως φοριέται με ένα κλασικό top και γόβες. Κάντε τη διαφορά και συνδυάστε τη με λευκό πουκάμισο -προτιμότερο είναι να είναι μεταξωτό- και ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers.

5. Pencil φούστα με μοτίβα

Παίξτε με τα patterns και τολμήστε να χρησιμοποιήσετε παρόμοιο σε άλλες αποχρώσεις και στο top σας. Προσθέστε ένα ανοιχτόχρωμο statement κολιέ κι ένα ζευγάρι κομψές ψηλοτάκουνες γόβες σε παστέλ τόνο.

Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσετε σωστά-1

SWETC (Net-a-porter.com) 180 Ευρώ

Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσετε σωστά-2

Topshop 195 Ευρώ

Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσετε σωστά-3

Uterque 125 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειρήνη Σιδέρη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή