«Πονάει» στο κέντρο της άμυνας ο ΠΑΟ

«Πονάει» στο κέντρο της άμυνας ο ΠΑΟ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληγωμένος στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, πριν από τα πολύ κρίσιμα ματς με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό που ακολουθούν στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας. Οι ενοχλήσεις του Σίλντενφελντ τον ανάγκασαν να μείνει εκτός κανονικού προγράμματος και στις δύο προπονήσεις, ακολουθώντας πρωί κι απόγευμα ατομικό. Αν ο Κροάτης δεν μπει σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα, δύσκολα θα υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουτρουμπή, ο οποίος στην απογευματινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποχώρησε. Με δεδομένο ότι και ο Μέντες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από τις αρχές της εβδομάδας, αν κανείς από τους τρεις δεν είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει, μοναδικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας θα απομείνουν ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Ρισβάνη. Ατομικό έκανε και ο Μπαϊράμι, ενώ ο Μπεργκ ανεβάζει ρυθμούς παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να παίξει στο δίτερμα.

«Ο Μπεργκ θα κάνει την Τρίτη μια ακτινογραφία αλλά από τη στιγμή που τρέχει και κάνει ασκήσεις με την μπάλα, η επιστροφή του είναι θέμα χρόνου. Δούλεψε αρκετά και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος, αλλά περιμένουμε τη γνώμη του γιατρού γιατί είναι που δεν θέλουμε να ρισκάρουμε να τον χάσουμε» δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Αναστασίου, τονίζοντας ότι προτεραιότητα για την ομάδα είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ και μετά τα ματς με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.

• Δείπνο σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρέθεσε χθες το βράδυ ο Γιάννης Αλαφούζος, σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο στην Κηφισιά. Την ερχόμενη Κυριακή, «καλεσμένοι» του προέδρου της ΠΑΕ θα είναι όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σε μια εφ’ όλης της ύλης παναθηναϊκή συζήτηση που θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον «Τάφο του Ινδού» στη Λεωφόρο, πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή