Αδύνατη σιλουέτα: Μυστικά μόδας για να είστε πάντα τέλεια

Αδύνατη σιλουέτα: Μυστικά μόδας για να είστε πάντα τέλεια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε είστε αδύνατη, είτε έχετε μερικά παραπανίσια κιλά, σίγουρα έχετε γκρινιάξει κάποια στιγμή για το σώμα σας κι έχετε μπει στη διαδικασία να αναζητήσετε τρόπους για να δείχνετε πιο λεπτή. Εκμεταλλευτείτε τη μόδα υπέρ σας και μάθετε 10 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ντυθείτε κατάλληλα ώστε να φαίνεστε πιο λεπτή!

1. Φορέστε κομμάτια με στρογγυλή λαιμόκοψη. Τα tops και τα φορέματα με χαμηλούς ώμους και στρογγυλή λαιμόκοψη δείχνουν πιο «ανοιχτό» τον κορμό, κάτι που ισορροπεί τη σιλουέτα σας αν έχεις λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια.

2. Κάθετες ρίγες. Το συγκεκριμένο pattern κρατάει το βλέμμα στον κάθετο άξονα και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μίας πιο ψηλής και λεπτής σιλουέτας.

3. Τα wrap φορέματα. Η διαγώνια γραμμή του wrap dress περιορίζει το μεσαίο τμήμα της σιλουέτας και η μέση σας δείχνει αυτόματα πιο λεπτή.

4. Τα παπούτσια σε nude απόχρωση. Δοκιμάστε ένα ζευγάρι nude γόβες που δίνουν την αίσθηση πως έχετε πιο μακριά και καλλίγραμμα πόδια.

5. Τα φορέματα με διαφορετική επένδυση σε κάποια σημεία. Διαλέξτε ένα φόρεμα με διαφορετική επένδυση στο σημείο της μέσης, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. Θα κολακεύει σίγουρα τη σιλουέτα σας, ενώ οι κάθετες ραφές στο ίδιο σημείο θα δίνουν την ψευδαίσθηση μιας σιλουέτας-κλεψύδρας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή