Σύντομα (18/10/14)

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Frigoglass

Πρόσληψη συμβούλου για στρατηγικές επενδύσεις

Η Frigoglass ανέθεσε στη Citigroup Global Markets Limited τον ρόλο του αποκλειστικού οικονομικού συμβούλου για τη διερεύνηση στρατηγικών επιλογών σχετικά με τον κλάδο υαλουργίας. Σύμφωνα με την εισηγμένη, λόγω της ισχυρής προοπτικής ανάπτυξης του κλάδου γυάλινης συσκευασίας μακροπρόθεσμα, καθώς και της ισχυρής θέσης και παραγωγικής βάσης στη Νιγηρία, εκδηλώθηκε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για μια σειρά στρατηγικών επιλογών όπως κοινοπραξίες, συμμετοχές μειοψηφίας ή ακόμα και πλήρη εξαγορά του κλάδου.

Μυτιληναιος

Εγκριση συγχώνευσης

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής εταιρείας Θορική-Παραγωγή και Εμπορία Μετάλλων ΑΕΒΕ από τη Μυτιληναίος Α.Ε. – Ομιλος Επιχειρήσεων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η απόφαση του υπουργείου καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) με κωδικό αριθμό καταχώρισης 260475 στις 14.10.2014.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Νέες υπηρεσίες

Δύο νέες υπηρεσίες, που απευθύνονται στους καταναλωτές και στις μικρές επιχειρήσεις, παρουσίασε η Τράπεζα Πειραιώς διευρύνοντας την γκάμα των υπηρεσιών της στους τομείς των πληρωμών, της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας και στις δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο Ομιλος Πειραιώς ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών easypay POINT και e-Παράβολο. Η υπηρεσία easypay POINT απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους με μετρητά σε κοντινά τους σημεία. Η υπηρεσία easypay POINT προσφέρεται μέσω ειδικών τερματικών συσκευών (EFT/POS), εξοπλισμένων με αναγνώστη barcode για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά την εκτέλεση της συναλλαγής.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Χρυσό βραβείο

Η εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το μοντέλο SEE G στα βραβεία EBEN, που παραπέμπει στο Social, Ethnics, Environment, Governance. Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ανάδειξη των επιχειρήσεων που εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT