Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σωστή εφαρμογή του ρουζ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σωστή εφαρμογή του ρουζ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρουζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά καλλυντικά στο μακιγιάζ μας και αυτό γιατί μας χαρίζει ένα natural look και τονίζει τα μήλα μας δίνοντας  ένα πιο υγιές αποτέλεσμα. Γιατί, λοιπόν, είναι σημαντικό να φοράμε ρουζ όταν βαφόμαστε και το κυριότερο τι πρέπει να κάνουμε για να φαίνεται πιο φυσικό;

Μερικά tips θα σας βοηθήσουν να απλώσετε σωστά το ρουζ ώστε να πετύχετε ένα υπέροχο χρώμα φρεσκάδας και υγείας.

1.Η απόχρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Διαφορετική απόχρωση πρέπει να επιλέξετε το καλοκαίρι και άλλη το χειμώνα. Αυτή την εποχή το look σας πρέπει να φαίνεται πιο φυσικό. Προτιμήστε ροζ αν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα, ροδακινί αν είστε σταρένια και κεραμιδί αν έχετε σκούρα επιδερμίδα!

2.Δεν ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας το ίδιο είδος ρουζ. Η υφή παίζει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή ενός ρουζ. Για το λόγο αυτό επιλέξτε ένα κρεμώδες ρουζ αν έχετε ξηρό δέρμα. Αν πάλι έχετε μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, σίγουρα προτιμήστε πουδρέ ρουζ.

3. Τοποθέτησέ το σωστά. Χαμογελάστε και ακούμπησε το πινέλο ακριβώς εκεί που πετάγονται τα μήλα (περίπου κάτω από το μάτι) και κάντε κινήσεις με το πινέλο προς τα έξω.

4. Κάντε το να διαρκέσει περισσότερο.  Ένα primer δημιουργεί μια τέλεια βάση για να δείξει το ρουζ λείο στο πρόσωπο. Ωστόσο για να διαρκέσει όντως παραπάνω το ρουζ σας, μην ξεχάσετε να βάλετε λίγη πούδρα πριν το απλώσετε το ρουζ στα μήλα.

5. Αν είστε άτομο που κοκκινίζετε αρκετά από μόνη σου, τότε μην προτιμήσετε ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση αφού θα σας δείχνει ακόμη πιο κόκκινη. Γενικά σε αυτές τις αποχρώσεις το καφέ χρώμα και η απαλή εφαρμογή είναι η καλύτερη λύση!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή