«Τρίποντα Ζωής»: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές vs Αποφοίτων Κωστέα-Γείτονα

«Τρίποντα Ζωής»: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές vs Αποφοίτων Κωστέα-Γείτονα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και του Κέντρου ∆ημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ∆ΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ.

Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Σιγάλας, Κωνσταντινίδης, Τσαρτσαρής, Γιαννούλης, Κορωνιός, Τζαλαλής, Τόλιας, Σχιούτης, Καζιάνης, Ντάκουλας, Ντικούδης, Λιαδέλης, Ιωαννίδης (προπονητής)…

…όλοι μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ!

Νίκος, Πέτρος, Γιάννης, Κωστής, Στέλιος, Ανδρέας, Εύη, Μιχάλης, ∆ημήτρης, Τάσος, Ζωή, Γιώργος, Παναγιώτης, Βίκυ, Σωτήρης, Θοδωρής, Μιράντα, Αλέξανδρος, Χρήστος…

…όλοι απόφοιτοι του σχολείου μας, αφανείς ήρωες της πόλης μας και άνθρωποι που έχουν μάθει να νοιάζονται και να μοιράζονται!

«Τρίποντα Ζωής»: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές vs Αποφοίτων Κωστέα-Γείτονα-1

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους;

Το όραμα πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τους κοινούς στόχους, έχουμε τη δύναμη να εμπνεύσουμε, να κινητοποιήσουμε και να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μοιράζοντάς τους απεριόριστη χαρά, αγάπη και ίσως ένα καλύτερο αύριο!

Για τρίτη συνεχή χρονιά και ημέρα ∆ευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, διάσημοι παλαίμαχοι του Ελληνικού μπάσκετ αναμετρούνται με τους αποφοίτους του σχολείου μας στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του ∆ήμου Βριλησσίων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και του Κέντρου ∆ημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ∆ΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα, συγκίνηση και πολλά καλάθια στους θεατές!

Τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και του ∆ήμου Βριλησσίων, με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ.

Τις ομάδες θα υποδεχθεί και θα παρουσιάσει η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni) και τον Γ.Σ Βριλήσσια, υπό την αιγίδα του ∆ήμου Βριλησσίων.

∆ευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00

Κλειστό Γυμναστήριο ∆ήμου Βριλησσίων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή