Η Lisa Kudrow επιστρέφει στο ‘Comeback’

Η Lisa Kudrow επιστρέφει στο ‘Comeback’

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα ‘Φιλαράκια’ η Lisa Kudrow συμμετείχε σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες του Hollywood και σε αρκετά σήριαλ που δεν κατάφεραν να έχουν την μεγάλη επιτυχία της σειράς που την έκανε διάσημη. Το ‘Comeback’ήταν μια από αυτές τις σειρές που αγαπήθηκε από το κοινό αλλά δεν έπεισε το κανάλι HBO να επενδύσει σε αυτή.  Η Lisa είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Valerie Cherish, μια τηλεοπτική σταρ που πλέον δεν δέχεται πολλές προτάσεις.

Εννιά χρόνια μετά, το HBO αποφάσισε να γυρίσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς παρουσιάζοντας την Valerie μετά από τόσα χρόνια να έχει επιτέλους μια ευκαιρία να επανακτήσει την καριέρα της αλλά χωρίς να έχει γίνει σοφότερη. Το νέο trailer της σειράς δείχνει ότι ίσως αυτή τη φορά το σήριαλ μπορεί να αποκτήσει την ευρύτερη αποδοχή του κοινού με τις κωμικές στιγμές αλλά και το ταλέντο της Lisa Kudrow που αγαπήθηκε πολύ ως ‘Φοίβη’ στο Friends.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή