«Δεν είμαστε δεδομένοι» το μήνυμα Θεοδωράκη

«Δεν είμαστε δεδομένοι» το μήνυμα Θεοδωράκη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν και το «Ποτάμι» αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, είναι προφανές ότι ο νικητής των εκλογών θα πρέπει να υιοθετήσει κάποιες από τις δικές μας απόψεις και όχι εμείς όλες τις δικές του.

Αυτό ήταν το νόημα της χθεσινής παρέμβασης του κ. Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος με τη φράση «δεν είμαστε δεδομένοι κανενός» θέλησε να απαντήσει σε όσους τον τοποθετούν εσχάτως περισσότερο προς την πλευρά της κυβέρνησης και λιγότερο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαστε ούτε ουρά του Σαμαρά ούτε ουρά του Τσίπρα», είπε και επικαλούμενος τα γκάλοπ που αναδεικνύουν το κόμμα του τρίτη πολιτική δύναμη τόνισε ότι ο «κόσμος μάς ακολουθεί ακριβώς γιατί δεν νιώθει ότι το “Ποτάμι” είναι δεκανίκι αριστερό ή δεξιό. Εχουμε μια συγκεκριμένη άποψη για την πολιτική και συγκεκριμένες λύσεις τις οποίες θα μπορέσουμε να επιβάλουμε αν οι πολίτες μάς δώσουν την ισχύ που χρειάζεται», πρόσθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», ο οποίος για ακόμη μία φορά τάχθηκε κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με αφορμή την εκλογή Προέδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή