Τα must-have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν

Τα must-have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φθινοπωρινές μέρες συχνά μας προβληματίζουν γιατί είναι καιρικά απρόβλεπτες, αλλά αν έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα τη γκαρνταρόμπα μας με τα βασικά κομμάτια, μάλλον δεν θα δυσκολευτούμε να πετύχουμε τις καλύτερες εμφανίσεις.

Τα must have ρούχα και αξεσουάρ για το φθινόπωρο συνδυάζουν άνεση, στιλ και στόχο έχουν να σας κρατήσουν ζεστή τις πιο κρύες μέρες και παράλληλα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο stylish looks.

Αρχικά, φροντίστε να επενδύσετε σε κομμάτια passepartout που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα layered σύνολά σας αλλά και στις βραδινές σας εμφανίσεις.

1. Ένα άνετο και cozy πουλόβερ σε ουδέτερη απόχρωση φοριέται πάνω από το αγαπημένο σας t-shirt και μέσα από την κλασική καμπαρντίνα σας αλλά και το βράδυ με το cropped υφασμάτινο παντελόνι σας και τις animal print γόβες σας

2. Μία μαύρη skater φούστα είναι ιδανική για όλες τις ώρες της μέρας κι αναδεικνύει τα πιο girly looks σας. Συνδυάστε τη με τα μοντέρνα φούτερ σας αλλά και με τα floral πουκάμισά σας.

3. Ένα μικρό τσαντάκι σε nude ή μαύρο χρώμα θα συμπληρώσει τα βραδινά αλλά και τα πρωινά σας σύνολα με μεγάλη επιτυχία. Κρατήστε το σε ένα πιο κομψό outfit αλλά και στη street εμφάνισή σας.

4. Τα ankle boots δεν πρέπει να λείπουν από καμία φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Ταιριάζουν με όλα και δίνουν στιλ σε κάθε look σας.

Τα must-have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν-1

American Vintage 100Ευρώ

Τα must-have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν-2

Maje 160Ευρώ

Τα must-have ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν-3

River Island 25,72 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή