Βιβλίο: Γραφείο Αστυνομικών Ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ

Βιβλίο: Γραφείο Αστυνομικών Ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηρακλής Πουαντιγιέ δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος Δαλματίας. Είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, πρώην αστυνομικός, με λαμπρή καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στο πλάι του, πολύτιμη βοηθός και φίλη η Αγαθή Γαλή, η βαρήκοη γάτα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα. Μαζί θα ζήσουν μυστηριώδεις περιπέτειες… 

Κι αν μια μέρα ερχόταν αυτοπροσώπως ο Ηρακλής Πουαντιγιέ και ζητούσε τη βοήθειά σας για μία από τις υποθέσεις του; Μήπως διαθέτετε ταλέντο στην εξιχνίαση μεγάλων μυστηρίων Δεν έχουμε λοιπόν παρά να το ανακαλύψετε παρέα με τη συγγραφέα Ιωάννα Μπουλντούμη μέσα από μια σειρά δοκιμασιών, πειραμάτων και… πειραγμάτων, που το δίδυμο Ηρακλής-Αγαθή έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για σας. Ακονίστε την παρατηρητικότητα και την όρεξή σας για παιχνίδι και -μη χάνετε καιρό- πάρτε μέρος κι εσείς στην περιπέτεια δράσης και μυστηρίου.

Βιβλίο: Γραφείο Αστυνομικών Ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ-1

Στη σειρά κυκλοφορούν τα βιβλία «Σαν το σκύλο με τη γάτα» και «Λείπει η γάτα, χορεύουν τα φαντάσματα» (εικον. Κατερίνα Χαδουλού, εκδόσεις Μεταίχμιο) 

• από 8 ετών • Σάββατο 25 Οκτωβρίου • 6:30 μ.μ. • βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη (26ο χλμ Λ. Μαραθώνος, Ν. Βουτζάς).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή